Gündem

İzmitli Periler evinde galip “90-74” 

İzmitli Periler evinde galip “90-74”

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor evinde ağırladığı Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nı 90-74’lük skorla mağlup etmeyi başardı

 

UMF Yapı İzmit Belediyespor evinde Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nı Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda ağırladı. Saat 15.00’da başlayan müsabakada taraftar desteğini arkasına alıp rakibine üstünlük kuran ekibimiz önemli müsabakayı iyi bir oyunla 90-74 kazanmasını bildi. Müsabakayı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de takip etti. Başkan Hürriyet maçın ardından her iki takımın soyunma odasına inerek gösterdikleri mücadeleden ötürü sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

 

FARKLI KAZANDIK

19

Maça istediği gibi başlayamayan temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, ilk çeyreği 28-20 geride kapattı. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koymaya başlayan temsilcimiz soyunma odasına 42-41 önde girdi. İkinci yarıda vitesi arttıran UMF Yapı İzmit Belediyespor, üçüncü çeyreği 66-56 önde kapattı. Son periyotta oyundaki üstünlüğünü de daha da arttıran İzmitli Periler, parkeden 90-74 galip ayrıldı.

20

 

21

EN SKORER NİRRA FİELDS

UMF Yapı İzmit Belediyespor’un Kanadalı yıldızı Nirra Fields 31 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. İdil Türk 14 sayı kaydederken, Kristina Jasmine Higgins de 12 sayı atarak galibiyete önemli rol oynayan isimler olarak dikkat çekti. UMF Yapı İzmit Belediyespor, KBSL 17. hafta maçında Bursa Büyükşehir ile oynayacağı müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

İlgili Makaleler