Yaşam

Kadınlar Gününü kutluyoruz

TES’ten depremzede kadınlara hijyen paketi

Türk Eğitim SenKocaeli 1 Nolu Şubesi depremzede kadınları 8 Mart’ta unutmadı. Şubenin kadın üyeleri, hazırladıkları hijyen paketlerini deprem bölgesine gönderdi

Türk Eğitim SenKocaeli 1 Nolu Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Şube, deprem bölgesindeki kadınlar için hazırladığı 132 adet hijyen paketini kadınlar için gönderdi.

‘KADIN HER YERDE ÖZELDİR’

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tüm kadın üyelerimiz adına deprem bölgesindeki kadınlara yönelik hijyen kutusu hediyelerimiz yola çıktı. Deprem bölgesindeki kadınlara özel olarak hazırlattığımız 132 adethijyen kutusu hediyemizi, tüm kadın üyelerimiz adına, deprem bölgesindeki kadınlara verilmek üzere yola çıkardık. Milli Mücadele’de asker, fabrikada ve tarlada çiftçi, kamuda memur, evinde hem eş hem anne… Kadın emek, kadın fedakârlık, kadın insanlığın var oluş coğrafyası. Şiddet, nefret ve cehalet barbarlığının acınacak tezahürü “kadına uzanan ellerin kırılması” dilek ve temennisiyle; Türk Eğitim-Sen olarak başta deprem bölgesindeki kadınlarımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizin anneleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz” dedi.

Türk Eğitim SenKocaeli 1 Nolu Şubesi, hazırladıkları hijyen paketlerini deprem bölgesine gönderdi

 

19

20

21

İlgili Makaleler