Gündem

Kalyoncu Artvinli Bürokratları Yalnız Bırakmıyor

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkan Mikail Kalyoncu ve Yönetimi Artvinli bürakratlarına sahip çıkmaya devam ediyor.

Öncelikle  Derince 19 Mayıs Anadolu lisesi Müdürü Osman Yalnız ziyaret edildi.Kocaeli Yusufeliler Derneği üyesi olan Yalnız KARBAFED Başkan Kalyocu’nun ziyaretinden memnun oldu.Günün anısına Çini üzerine basılı  Federasyonun logosunun basılı  plaket takdim edildi.

Kalyoncu Artvinli Bürokratları Yalnız Bırakmıyor
Kalyoncu Artvinli Bürokratları Yalnız Bırakmıyor

Karbafed başkan ve yönetiminin ikinci durağı Derince Kaymakamlık Mal Müdürü Ferman Yılmaz oldu.Aynı zamanda Artvinli olan Yılmaz Hemşerihlerinin  ziyaretinden oldukça memnun oldu.

Son durak Derince ilçe kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Erhan Gümüş, Artvin kökenli olan Gümüş hemşerihlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.Günün anısına KARBAFET Logosunun basılı Plaket takdim edildi.

KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu”Anavatanımız Artvin’den 1500 Km uzakta yaşadığımız kent olan Kocaeli’de memleket hasretini fazlası ile çekiyoruz. Hedefimiz bu memleket hasretini aza indirmek değerli bürokratlarımız ile  iştişarelerimizi arttırmak,

Kalyoncu Artvinli Bürokratları Yalnız Bırakmıyor,
Kalyoncu Artvinli Bürokratları Yalnız Bırakmıyor,

Sorunlarımızı aza indirmektir.Bu hedefimiz doğrultusunda yaşadığımız kente Artvinli bürokratlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz vede devam edeceğiz”.diyerek sözlerini tamamladı.

19

20

21

İlgili Makaleler