Gündem

Kalyoncu Gönülleri Fetih Etmeye Devam Ediyor

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu Bu gün yine Başiskele muhtarlarını ziyaret etti.

Her zaman gönüllere giden yolların keşfinde uzman olan başkan Mikail Kalyoncu muhtarlarımızın ziyaret ederek Muhtarlarımızın sorunlarına da ortak oldu.

Osman Ozer
Osman Ozer

Başiskele Körfez Mahallesi Muhtarı Nihat ALA’nın muhtarlık bürosunda yaklaşık 2 saatlik görüşmede Körfez Mah. Kıvırcık Mustafa Sk.No : 2  Başiskele /Kocaeli  adresindeki görüşmede diğer mahalle Yeşilkent  Mh.Muhtarı Mehmet Şahin ve SepetliPınar Mahalle mutarı Osman Özer’in katılımı ile adeta sohbet tam bir diyalog içersinde sorunlar masaya yatırıldı. Mahalle sakinlerinden KARBAFED  yönetim kurulu üyesi Vahit Kuzu ve selçuk Çelebi ziyarette Kalyoncu’yu yalnız bırakmadılar.

Mehmet Şahin
Mehmet Şahin

Karbafed Başkanı Mikail Kalyoncu” Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan muhtarlarımız  yerel  noktada mahallenin tüm sorunlarına vakıftır.Mahallesinde ikamet eden tüm vatandaşların sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgiye de sahiptirler.STK yöneticileri olarak muhtarla devamlı irtibat halinde olup kendilerine destek vermeye devam edeceğiz.” Diyerek sözlerine devam etti.

Kalyoncu Gönülleri Fetih Etmeye Devam Ediyor
Kalyoncu Gönülleri Fetih Etmeye Devam Ediyor

Başta Mutar Nihat ALA,Mehmet Şahin ve Osman Özer bu ziyaretten oldukça memnun oldular.Başkan Mikail Kalyoncu muhtarlara ihtiyaçlı ailelere verilmek üzere gıda kolisi bıraktı.

19

20

21

İlgili Makaleler