Spor

Kandıra G.B sezonu açtı

Geride bıraktığımız sezon 1. Amatör Küme'de şampiyonluk sevinci yaşayan ve yeni sezonda Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunu törenle açtı.

Kandıra G.B sezonu açtı

İlimizin köklü kulübü Kandıra Gençlerbirliği 2023-2024 sezonu resmen açtı. Kandıra Stadı’nda düzenlenen sezon açılışına eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, Kulüp Başkanı Tansu Okan ve yönetim ile teknik ekip ve futbolcular katıldı

Kandıra G.B sezonu açtı
Kandıra G.B sezonu açtı

FUTBOLCULAR TEK TEK TANITILDI

Geride bıraktığımız sezon 1. Amatör Küme’de şampiyonluk sevinci yaşayan ve yeni sezonda Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunu törenle açtı. Kandıra Stadı’nda yapılan ve gazeteci Yiğit Özcan’ın sunuculuk yaptığı sezon açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Altyapı futbolcuları ve A takım oyuncularıyla birlikte yeşil-beyazlı yönetim ve teknik ekip alkışlarla sahaya davet edildi. Kulübün ana sponsoru olan Orzax firması gıda takviyesi ürünlerini sporculara hediye ederken, Kandıra G.B yönetimi desteklerinden dolayı firma sahibi Yunus Emre Alimoğlu’na teşekkür etti. Takımı bu sezon yine Serkan Ayhan Oyan çalıştıracak, yardımcılıklarını Fatih Yılmaz ve Göker Soydan yapacak. Altyapıyı ise Hüseyin Akın ve Esra Kaçar çalıştıracak.

Kandıra G.B sezonu açtı
Kandıra G.B sezonu açtı

PROTOKOL HAZIR BULUNDU
Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Kandıra Türk Telekom Müdürü Hamza Tüfenk, Kandıra G.B eski başkanları Ramazan Daş ve Hüseyin Akın , sporcu sağlığı uzmanı fizyoterapist Ömer Çakmak, Kulüp Başkanı Tansu Okan ve yeşil-beyazlı yönetim,Kick Boks antrenörü Furkan İçköprü ve Baskebol antrenörü Erdost Eroğlu hazır bulundu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan il dışında olduğu için açılışa katılamadı.
KAZIM DİNÇ BAŞARI DİLEDİ
Kulübün her zaman yanında olan ve Orzax firmasının sponsor olmasında önemli rol oynayan eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç yaptığı konuşmada, ” Bizler her zaman size destek için burdayız. Kandıra halkı ve esnafı bugün burada olmalıydı. Ayağınıza taş değmesin. Sizden şampiyonluk bekliyoruz” dedi. Takıma başarılar dileyen Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, ” Sakatsız, kazasız ve centilmence bir sezon olsun inşallah ” dedi. Başkan Tansu Okan ise yeni sezonda başarılı olmak için tüm gayreti göstereceklerini ifade etti. Tören hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

FOTO KODA
TAKIM :
Kandıra G. B yeni sezonu Kandıra Stadı’nda törenle açtı:

 

19

PROTOKOL:
Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş ve Kandıra G.B yönetimi açılışta hazır bulundu.
TEKNİK EKİP
ALTYAPI

20

DİNÇ AİLESİ:  Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, açılışa eşi Nihal Dinç ile birlikte geldi.
HÜSEYİN AKIN-ESRA KAÇAR:
Altyapı takımlarını Hüseyin Akın ve Esra Kaçar çalıştıracak.
KULÜP:
Kandıra G.B yönetimi ilçenin sevilen büyüğü Kazım Dinç’i kulüp binasında ağırladı.
YÖNETİM:
Kandıra G.B yönetimi ve ilçe protokolü hatıra pozu verdi.
YENİLER:
Yeni transferlerden UMut Doğan, Yunus Emre Atalar, Fuat Yaman ve Oktay Özçetin Kandıra G.B ailesine katıldı.
DİNÇ BAŞARI:
Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, tüm futbolculara başarı diledi.

21

İlgili Makaleler