Spor

KARTEPE ŞÖHRETLER FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliğinin öncülüğünde bu yıl 3.sü düzenlenecek Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvasında kura çekimi gerçekleşti.

KARTEPE ŞÖHRETLER FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliğinin öncülüğünde bu yıl 3.sü düzenlenecek Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvasında kura çekimi gerçekleşti.Perşembe akşamı Derbent stadında ilk maçlarla start alacak.

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt AĞRA
Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt AĞRA

KATILIM ÇOK YOĞUNDU

Derbent Damlataş Restoran’da gerçekleşen kura çekimine çok yoğun katılım vardı.Kartepe Belediyesi Spor Müdür Hacı Ağdaş, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra,ASKF Müdürü Celal Güreşen, Kartepe Kulüpler Birliği Kurucu Başkanı Mesut Öçbe,eski futbolculardan Yüksel Ateş,Sebahattin Altınkaya,Hayrettin Albayrak,Şirinspor Kulüp Başkanı Hasan Cebeci,Derbent Esnafspor Kulüp Başkanı Özcan Karagöz,Maşukiyespor Kulüp Başkanı Talha Topçu, Nusretiyespor Kulüp Başkanı Fatih Kıyar’ın yanısıra çok sayıda kulüp yöneticisi ve basın mensubu kura çekiminde hazır bulundu.

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt AĞRA”Kartepe’yi sporun merkezi haline getirmek istiyoruz.Tüm yaş gruplarına hitap eden turnuvalarımız olacak.Saha içinde ve dışında herhangi bir olumsuzluğa izin vermeyeceğiz.Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt AĞRA
Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt AĞRA

Kartepe Belediyesi Spor Müdür Hacı AĞDAŞ “Güzel anılarımız olacak.Herkese teşekkür ederim” dedi.

40-49 yaş arası 12 takım, 50 yaş ve üstünde 7 takımın mücadele edeceği turnuvanın kura çekimi Uzunçiftlikspor Antrenörü Selim BAYTÖREN tarafından gerçekleştirildi.Kura çekimi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

19

40-49 YAŞ A GRUBU

20

ACISU-EŞME-UZUNÇİFTLİK-MAŞUKİYE-NUSRETİYE-SUADİYE

21

40-49 YAŞ B GRUBU

ŞİRİNSPOR-KÖSEKÖY İSTASYON-ARSLANBEY-SARIMEŞE-UZUNTARLA-DERBENT

50 YAŞ TURNUVASI

SARIMEŞE-NUSRETİYE-ARSLANBEY-KÖSEKÖY-ŞİRİNSPOR-SUADİYE-DERBENT

Haber;Spor Muhabiri Osman

İlgili Makaleler