Kültür

KARTEPE’DE AYŞECİK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’de çocukları güldüren, eğlendiren ve eğiten tiyatro sezonu başladı.

KARTEPE’DE AYŞECİK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’de çocukları güldüren, eğlendiren ve eğiten tiyatro sezonu başladı. İlk gösterimde “Ayşecik” Kartepeli minikler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Kartepe Belediyesi, çocuklara değerlerimizi öğretmek ve eğlendirmek amacıyla Kartepeli minikleri, çocuk tiyatrosu ile buluşturmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’de tiyatro sezonu perdelerini açtı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Ayşecik” tiyatro gösterisini Kartepeli minikler büyük bir ilgiyle izledi.

KARTEPE’DE AYŞECİK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
KARTEPE’DE AYŞECİK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

DEDE VE TORUNUN MACERALARI

Furkan Emin Kara tarafından kaleme alınan Ayşecik Tiyatrosu’nda oyuncu ve yönetmen İlknur Bayrak ve Şenol Kara performanslarıyla büyük beğeni topladılar. Ayşecik Tiyatro gösterisinde, dede ve torunun maceraları anlatıldı.

KOCAMAN MİNİKLERLE BİRLİKTE İZLEDİ

Sezonun ilk tiyatro gösterisini Kartepeli miniklerle birlikte izleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz “Ayşecik” Çocuk Tiyatrosunu Kartepeli miniklerimizle birlikte izledik. Çocuklarımızın bir tebessümü dünyalara bedel. Onlara daha güzel daha mutlu ve yaşanabilir bir Dünya bırakmak için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir