Güncel

Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Artvin Kültür ve Hizmet Vakfı Birinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Maide Restoran’da gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Keramettin Gençtürk yaptı.

Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Artvinliler Vakfi Yönetim Kurulu belli oldu

Kocaeli Artvin Kültür ve Hizmet Vakfı Birinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Maide Restoran’da gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Keramettin Gençtürk yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye katılım yüksek oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da kongreye katılarak, Artvinlilere çıktıkları yeni yolda başarı ve kolaylıklar diledi. Kocaeli Artvin Kültür ve Hizmet Vakfı’nın tek liste halinde gidilen kongresinde Yonetim Kurulu tek liste halinde secildi.

Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul
Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul

SADECE ARTVIN DEGIL KOCAELILIK BILINCININ KUVVETLENMESI ICIN CALISACAGIZ

Kocaeli Artvin Kültür ve Hizmet Vakfı Yonetim Kurulu adina konuşma yapan Alaaddin Sarı,“ Bu vakfi samimi bir ekiple beraber oluşturduk. Yaklasik bir yildir bu ise gonul vermis arkadaslarimizla gece gunduz calisarak bu seviyeye getirdik. Simdi kongre yapmanin sevincini yasiyoruz.  Vakıf olarak guzel işler yapmak istiyoruz. Kocaeli’ndeki hemşehrilerimizi bütünleştirecek çalışmalar içinde olmak istiyoruz. Amacimiz Ilk olarak vakifimiz icin kalici bir yer yapmak. Bunun icin calismalara basladik. Butun bu calismalarimiz da sadece Artvinlilik değil, Kocaelilik bilincinin kuvvetlenmesi için çalışacagiz” dedi.

Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul
Kocaeli Artvinliler Vakfı 1. Olağan Genel Kurul

“HER GÜZEL İŞE DESTEK VERECEĞİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise yaptığı konuşmada, her güzel iş için destek sözü verdi. Başkan Büyükakın, “Bu göçle gelen toprakların verimliliği görüyoruz. Kültürlerin çok olduğu yerde inanılmaz medeniyetler çıkıyor. Kocaeli’nin de her açıdan bereketli toprakları var. Sporundan kültürüne kadar. Burada güzel bir amaçla bir araya geldiniz. Biz daha makulü yapmak için çaba vermenin daha bereketli olduğuna inanan insanlarız. Hayırlı ve doğru olan her işinizde size destek olmaya söz veriyorum. Çünkü hiçbir art niyet olmadan hayırlı bir iş yapmak ve kültürü yaşatmak için buradasınız. Her birinizi tebrik ediyorum. Divan heyetine ve yeni başkana kolaylık diliyorum” şeklinde konuştu.

19

 

20

Kocaeli’de dernek başkanlarını vakıf çatısı altında toplayan Artvin Kültür ve Hizmet Vakfı’nda mütevelli heyeti de kongrede belli oldu. Buna göre vakfın mütevelli heyeti başkanlığına Ali Yılmaz seçilirken, başkan yardımcılığına Aysun Torun, başkanlık divan sekreterliğine ise Sema Arat getirildi.

21

 

ONUR KURULU

Tahir BÜYÜKAKIN =Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Mustafa KOCAMAN=Kartepe Belediye Başkanı

 

MUTEVELLI HEYETI BASKANLIK DIVANI

Ali YILMAZ=Başkan

Aysun TORUN=Başkan Yardımcısı

Sema ARAT=Sekreter

 

YONETIM KURULU ASIL

 

Alaaddin SARI

Berna ABİŞ

Erdinç YAZICI

Ersin KÜÇÜKATEŞ

Fahrettin BÜYÜKOĞLU

Fatih IŞIK

Kemal DEMiR

Malik HACIOĞLU

Mehmet UZUN

Muharrem TOP

Murat YAVUZ

Nuri ALMAZ

Selahattin ERDOĞAN

Tülay ÇIRAK YAKIŞIR

Yakup YAVUZ

 

YONETIM KURULU YEDEK

 

Kemalettin GENÇTÜRK

Cafer ÖZGEN

Kadir ÖZDEMİR

Fehmi AYDIN

Şefik BEŞLİ

Doğa ERGÜN

Halit KODAL

Mesut KANPARA

Sevindik SARAL

 

DENETLEME KURULU ASIL

İsmail BARAN

Orhan KAYA

Mustafa ÖZTÜRK

İsmail Ensar BATURMAN

Ali YAZICI

 

DENETLEME KURULU YEDEK

Yener ALTUN

Gökmen DURMUŞ

Ahmet PEKİN

İlgili Makaleler