Kültür

Kocaeli Bilnet Okulları, Ä°stiklal Marşı’nın Kabul Yıldönümü

Kocaeli Bilnet Okulları, İstiklal Marşı'nın Kabulünün Yıldönümünü coşkuyla kutladı. Kutlamalar, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla renkli ve anlamlı bir şekilde sona erdi.

Kocaeli Bilnet Okulları, Ä°stiklal Marşı’nın Kabul Yıldönümünü coÅŸkuyla kutladı

Kocaeli Bilnet Okulları, Ä°stiklal Marşı’nın Kabulünün Yıldönümünü coÅŸkuyla kutladı. Kutlamalar, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla renkli ve anlamlı bir ÅŸekilde sona erdi.

Kocaeli Bilnet Okulları, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin sembolü haline gelen Ä°stiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümünü coÅŸkuyla kutladı. Okulun organize ettiÄŸi özel bir programla öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya geldi.

Kocaeli Bilnet Okulları, İstiklal Marşı'nın Kabul Yıldönümü
Kocaeli Bilnet Okulları, Ä°stiklal Marşı’nın Kabul Yıldönümü

GURURLA OKUNAN Ä°STÄ°KLAL MARÅžI

Okul konferans salonunda gerçekleÅŸtirilen etkinlikte, öğrenciler Ä°stiklal Marşı’nı gururla okudu ve milli ÅŸairimiz Mehmet Akif Ersoy’un anısına saygı duruÅŸunda bulundular.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

Programda ayrıca, 7. Sınıf öğrencilerin hazırladığı orotoryo ve 12 sınıf öğrencisi Arda Akturan’ın okuduÄŸu ÅŸiirler ile Ä°stiklal Marşı’nın önemi ve milli deÄŸerlerimizin önemi vurgulandı.

19

DUYGUSAL ANLAR YAÅžANDI

20

Öğrenciler, sahneye koydukları performanslarla izleyicilere duygusal anlar yaşattılar. Ayrıca Kocaeli Bilnet Okullarında düzenlenen İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuma Yarışmasının birincisi Ezo Dinçay sahnede okuduğu İstiklal Marşı ile tüm salona duygusal anlar yaşattı.

21

TEÅžEKKÃœR VE KUTLAMA

Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol, “Ä°stiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümü, milletimizin birlik ve beraberliÄŸini, vatan sevgisini ve milli deÄŸerlere baÄŸlılığını pekiÅŸtirmek için önemli bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi bu anlamlı etkinliÄŸe katıldıkları için tebrik ediyorum.” dedi.

 

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir