Güncel

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği iftarda buluştu.

SAĞLIKÇA Derneği üyeleri, meslektaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği iftarda buluştu

SAĞLIKÇA Derneği üyeleri, meslektaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Alikahya da bulunan Dernek Sosyal Tesisinde misafirlerini ağırlayan SAĞLIKÇA Dernek Başkanı Adem YAMAN ile eşi Neziha hanım yemekte evsahipliği yaptı.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri , kentimizin değerli Sivil Toplum Kuruluşları ile Arama Kurtarma Kuruluşları ‘nın başkanlarıda programa katıldılar.

SAĞLIKÇA Derneği
SAĞLIKÇA Derneği

Yemekle ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Adem YAMAN;
İftar yemeğimiz kurulduğumuz günden beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdik. Şehrimizde işbirliği yaptığımız Sivil Toplum Kuruluşları ‘nın başkanlarını özellikle Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Platformu üyelerini davet ettik, ayrıca işbirliği ve ortak projeler ürettiğimiz Kocaeli Afet Platformu üyesi kuruluşlarımızın başkanlarını davet ettik. Bunun yanında Sağlık Kurumlarımızda yöneticiler katıldılar.

Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyelerimiz ile meslektaşlarımız hepimizin bir araya geldik.

Programımızda Kur’an -ı Kerim tilaveti ve dualar edildi hep birlikte Ramazan’ı Şerif ayı hürmetine dualar yaptık.

19

Ramazan ayının idraki ile samimi, abartısız, sohbet edebileceğiniz bir program olsun istedik. Sağlık,mutluluk ve huzur dileklerimizle, ülkemizin birliği, dirliği, kardeşliği ve geleceği için dualar edildi.

20

Bundan daha değerli birşeyde olamaz zaten. Sağlık meslek grubumuz üretken, çalışkan, başarılı bir meslek grubu, herşeyin en iyisini hak ediyor. Bizde dernek olarak onların mutluluğu için birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir aile olduk. Her geçen gün daha da başarılı işler yapacağız İnşallah diyerek sözlerine son verdi.

21

İftar sonrası Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Cengizhan Göksu ve Emre Kavukçu ile misafir olarak katılan Doç Dr Çetin Yeşilli Türkü dinletisi gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir