Gündem

KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği

KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği

KOGACE Kadın Komisyonu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın gazetecileri Derince’de yemekte ağırladı. Gazeteciler, iş stresinden uzaklaşıp bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı

KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği.
KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği.

 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk organizasyonunu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde gerçekleştirdi. Kadınlardan oluşan basın mensuplarını Derince Belediyesi’nin destekleri ile ağırladı. Derince Yelken Restoran’daki yemek programına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, KOGACE Başkan Yardımcısı Hüseyin Öziri, KOGACE Kadın Komisyonu Başkanı Eylem Selvi Arı, Komisyon Üyeleri Miray Baklacı, Burcu Nazlı ve ilimizin kadın gazetecileri katıldı. Başkan Aygün ile bir pasta da kesen kadınlar, yemeğin ardından Arzu Çabuk Yazıcı ve Köksal Tüfekçioğlu’nun organizasyonunda müzik ziyafeti yaşandı.

KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği.
KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği.

 

ARI: BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

KOGACE Kadın Komisyonu Başkanı Eylem Selvi Arı, programda yaptığı konuşmada “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Kadın Komisyonu’nun ilk organizasyonunu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yapmak istedik. Sizleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir arada görmek çok güzel. Başkanım kadın gazetecilerin bir kısmı burada sadece. Sayıyı kısıtlı tuttuk. Basın camiasında daha fazla kasın çalışıyor. Derince Belediye Başkanımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

19
KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği,
KOGACE Kadın Komisyonu’nda 8 Mart yemeği,

 

20

AYGÜN: KADIN SEVGİ DEMEKTİR

21

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise “Hepiniz hoş geldiniz. Bu özel günde misafirimiz olduğunu için teşekkür ediyorum. He zaman söylerim Dünya Kadınlar Günü’nü ben bir güne sığdırmak istemiyorum. 365 gün 6 saate sığdırmak istiyorum. Bizi Yaradan’ın dünyayı kurma biçimi kadın ve erkekten yani bir elmanın iki yarısında oluşuyor. Dolayısıyla bu ilahi kanunun gereği ne biz sizsiz, ne de siz bizsiz yapabiliyorsunuz. Kadın; sevgi demek, merhamet demektir. Anadır kardeştir, abladır, merhametin en fazlası annelerde vardır” şeklinde konuştu.

BİR KEZ DAHA AĞIRLAYACAK

Sözlerini sürdürenBaşkan Aygün, “Cennet annelerin ayakları altındadır. Sizi övmek değil size değer vererek gerekiyor. Bu değeri de 365 gün göstermek gerekiyor. Kadın evin ışığıdır. Huzuru ailede arayacağız. Eğer bunu yapabiliyorsak mutlu oluruz. Mutluluk sadece parayla olan bir hadise değil. Mutluluğu en iyi sağlaya da kadındır. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde daha kalabalık olarak gelirseniz sizleri ağırlamak ve sizlere 3 yıl boyunca Zeki Aygün’ün doğurduğu büyüdüğü ilçede neler yaptığını anlatmak isterim” dedi. n Ayşe AYDIN

İlgili Makaleler