Eğitim

Körfez’de ilk ders zili çaldı

2023-2024 eğitim öğretim yılının resmi açılış töreni Fatih İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Körfez’de ilk ders zili çaldı
2023-2024 eğitim öğretim yılının resmi açılış töreni Fatih İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, protokol üyelerinin açılış konuşmaları ve ilk ders zilinin çalmasıyla devam etti.

Fatih İkokulu’nda düzenlenen resmi açılış programına; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Körfez’de ilk ders zili çaldı
Körfez’de ilk ders zili çaldı

BAŞKAN SÖĞÜT, “SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sevgili öğrenciler üç aylık tatilin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. Heyecanınızı ve sevincinizi gözlerinizden görebiliyorum. Sizler kadar bizler de heyecanlıyız. Yeni eğitim dönemi tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerine hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir dönem yaşayacağınızdan hiç şüphem yok. Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz” dedi.

KAYMAKAM KALKAR, “BAŞARI DOLU BİR YIL DİLİYORUM”
Eğitimi her şeyden daha çok önemsiyoruz diyen Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, “Güzel bir tatilin ardından kavuştuğunuz okulunuzda ve 2023-200-24 eğitim-öğretim döneminde hepinize başarılar diliyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefe, muhasır medeniyetler seviyesine inşallah çocuklarımızın bu bilgi ve birikimleri, hayalleri sayesinde erişmiş olacağız. Yeni eğitim-öğretim dönemi öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun” dedi.

SEMBOLİK ZİL ÇALINDI
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından sembolik olarak zil çalındı.

19

20

21

İlgili Makaleler