Spor

Körfezli Meyra ve Emre Yüzme Milli Takımı Kampı’nda

Alt yapılarına göndererek başarılarını tescilleyen Körfez Belediyesi Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor.

 

Körfezli Meyra ve Emre Yüzme Milli Takımı Kampı’nda

Birçok spor dalında bireysel ve takım olarak başarıyla yarışan ve yetiştirdiği sporcuları profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımlara ve alt yapılarına göndererek başarılarını tescilleyen Körfez Belediyesi Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ÖZEL ÖNEM

13 spor branşında 1800 sporcu ile adeta bir sporcu ordusu kuran Körfez Belediyesi son dönemde milli takımlara gönderdiği sporcularla da dikkat çekiyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel olarak önem verdiği sporcu yetiştirilmesi konusunda atılım içerisinde olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü takım sporlarının yanında ferdi yapılan spor dallarında da başarılı gençler çıkartıyor. Körfez son olarak bu başarılarını yüzme sporunda milli takım gelişim kampına gönderdiği iki genç sporcu ve antrenörleri ile adeta tescilledi.

AÇIK SU MİLLİ TAKIM GELİŞİM KAMPI’NDA

6-9 Eylül 2023 tarihlerinde Antalya İli Alanya İlçesi’nde yapılan Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Milli Takım Gelişim Kampı’na Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden genç sporcular Meyra Kocaman ve Emre Fatih Kartal’da yer aldılar. Baş Antrenör A.Samet Işık’ın antrenör olarak katılım sağladığı Milli Takım Gelişim Kampında Meyra Kocaman 2011 doğumlu Kadın 2K kategorisinde 9 kişiden biri olurken, Emre Fatih Kartal ise 2008 – 2009 Erkek 5K kategorisinde 12 kişi arasında bulunuyor.

19

20

21

İlgili Makaleler