Gündem

Korozyona uğramış demirler kanser hücresi gibidir

ARDUÇ; KENTİ GÜZELLEŞTİRMEYE KÖPRÜLERİ BOYAMAKTAN BAŞLAYIN

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından Turizm Şuurası adıyla başlatılan Turizm Master Planı için CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ’ tan eleştiri geldi.

Kentin bakımsızlığına, doğal güzelliklerin ortasına yapılan taş ocaklarına ve Kartepe Zirvesinin tek bir kişiye nasıl peşkeş çekildiğine değinen Arduç, paylaştığı videoyla beraber Büyükşehir Belediyesini çalışmaya davet etti.

 

ÜST GEÇİTLER PERİŞAN VAZİYETTE

 

Kentin dörtbiryanından üstgeçitlerin fotoğrafını çekerek bir video oluşturan Myk üyesi Caner ARDUÇ, pas tutmuş ve çürümeye terk edilmiş olan üst geçitlere bir an önce bakım yapılması için çağrıda bulunarak, ” siz köprüleri boyayın kafi, kente daha fazla ihanet etmeden şu kısacık iktidarınızın tadını çıkartın” dedi.

19

İşte O Paylaşım;

20

Bu hayale inanın, inanın çünkü diğerleri gibi bu master planında hayal kalacak. Taş ocaklarıyla kentin ciğerlerini deldiğinizi, Kartepe’nin zirvesini tek bir kişiye nasıl peşkeş çektiğinizi iyi biliyoruz. Doğal güzellikleriyle, Deniziyle, Tarihi dokusuyla, ormanlarıyla 4 mevsimi yaşadığımız Kocaelimize Daha fazla İhanet etmeden şu kısacık kalan iktidarınızın tadını çıkartın.

21

Mesela köprüleri boyamaktan başlayabilirsiniz. Korozyona uğramış demirler kanser hücresi gibidir. Köprüleri kanserden kurtarın gerisini biz hallederiz.

İlgili Makaleler