Güncel

Kuyumcudan hırsızlık yaptığı da ortaya çıkmıştır

05.09.2023 tarihinde İzmit ilçemizde bir kuyumcudan 60.000 TL değerinde ziynet eşyası çalan S.P. isimli şahıs, Düzce ilinde düzenlenen bir operasyonla gözaltına alınmıştır.

İlimizdeki kuyumculardan hırsızlık yapan şüpheli şahısların yakalanmasıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan basın açıklaması şöyledir:

05.09.2023 tarihinde İzmit ilçemizde bir kuyumcudan 60.000 TL değerinde ziynet eşyası çalan S.P. isimli şahıs, Düzce ilinde düzenlenen bir operasyonla gözaltına alınmıştır. Şahıs ile birlikte olaya karıştığı belirlenen 3 yaşı küçük çocuk, kimlikleri tespit edilerek ailelerine teslim edilmiştir. Şahsın ayrıca 23.06.2023 tarihinde İzmit ilçemizde başka bir kuyumcudan hırsızlık yaptığı da ortaya çıkmıştır.

Yapılan aramalarda, şahsın kullandığı araçta K.P. isimli başka bir şahıs daha bulunmuştur. Bu şahsın 7 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla arandığı anlaşılmış ve yakalanmıştır. Araçta ayrıca S.K. isimli yaşı küçük bir çocuk daha vardır. Bu çocuğun İzmir ilinden kaçırıldığı ve alıkonulduğu belirlenmiştir. Çocuk, gerekli işlemler yapıldıktan sonra Çocuk Yurduna teslim edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlanan S.P. ve K.P. isimli şahıslar 06.09.2023 tarihinde mahkemeye sevk edilmiş ve tutuklanmışlardır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, suçla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi ve suçluların yakalanması için her türlü tedbiri alacağımızı kamuoyuna bildiririz.

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

19

20

21

İlgili Makaleler