Güncel

“Manisa maçında herkes tribüne!”

Esentepe Mahallesi’nde yaşayan, tribünlerin eski liderlerinden Metin Öztürk, geçtiğimiz gün Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’u ziyaret etti.

Eski tribün liderlerinden Metin Öztürk’ten taraftara çağrı:

“Manisa maçında herkes tribüne!”

Körfez ilçenin tanınmış simalarından biri olan, özellikle tribünlerde oldukça seveni bulunan, Esentepe Mahallesi’nde yaşayan, tribünlerin eski liderlerinden Metin Öztürk, geçtiğimiz gün Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’u ziyaret etti. Koyun ile buluşmasında Kocaelispor maçı ile ilgili destek mesajı verdi ve “Kocaelisporluyum diyen herkes bu maçta tribündeki yerini alsın. Şampiyonluk aşkı ile Körfez hasretimizi bu sahiplenme ve 3 puanla taçlandıralım” dedi.

“REKORLAR HEP BİZİMDİ”

Eski tribün liderlerinden olan Metin Öztürk yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı, “Bizler Yeşile sevdalı, Siyaha aşığız… Bölgesel Amatör Lig’e düştüğümüzde bile ‘sokakta oynasanız kaldırımda destekleriz’ diyen, her ligde taraftar rekorunu elinde bulunduran büyük Kocaelispor’un sevdalılarına…

“ARMAYA KÜSLÜK OLMAZ”

Sevdamız, çocukluk aşkımız olan Kocaelispor’umuzun Süper Lig yolculuğunda 11 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı ilk maçta yine yalnız bırakmayalım. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakalım ve Kocaelispor’umuzun Manisa FK karşılaşmasında tribünleri doldurarak Büyük Kocaelispor Taraftarının gücünü, sevgisini hep birlikte gösterelim. Unutmayalım; armaya küslüğü olmaz…”

19

 

20

 

21

 

İlgili Makaleler