Emlak

MAPEI Sürdürülebilir Kent Buluşmaları toplantı serisinde Eskişehir’deydi

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları, Eskişehir’de gerçekleştirildi.  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç açılış konuşmasını gerçekleştirirken Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, Havayı Koklayan Adam Meteorolojist Bünyamin Sürmeli ve Mapei Yapı Grubu Ürün Müdürü Ali Ülker sunumlarını paylaştı.

Tepebaşı Belediye Başkanı ve Odunpazarı Başkan Yardımcıları ile daire başkanlarının yanı sıra Eskişehir Mimarlar Odası, Makine, İnşaat, Elektrik Mühendisleri Odası üyeleri ve bayilerle gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya ilgi yoğundu

Sürdürülebilirlik konusunun ana tema olduğu toplantıda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç açılış konuşmasını gerçekleştirirken, Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, Havayı Koklayan Adam Meteorolojist Bünyamin Sürmeli ve Mapei Yapı Grubu Ürün Müdürü Ali Ülker sunumlarını Eskişehirli iş insanları ve belediye yetkilileri ile paylaştı. Yoğun ilgi gösterilen toplantı da Mapei’nin yapısal güçlendirmesi hakkında da bilgiler verildi.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ TEMEL SORUNUMUZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Sayın Dt. Ahmet Ataç’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ana konuşmacı Bünyamin Sürmeli “iklim değişikliği” konulu sunumuyla toplantıya katılanları bilgilendirdi. Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur ve Mapei Yapı Grubu Ürün Müdürü Ali Ülker ise su yalıtımı ürünleri, yapısal güçlendirme için MAPEI’nın sunduğu çözüm, sistemler ve sürdürülebilirlik çalışmaları üzerine konuştu.

İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA FARK YARATAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİK: KALİTE

İnşaat çalışmalarında en çok dikkat edilmesi gereken ve fark yaratan özelliğin kalite olduğuna dikkat çeken Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, “Mapei olarak günümüzde inşaat sektörüne yönelik kimyasal ürünlerin, dolgu malzemelerinin ve yapıştırıcıların üretiminde dünya lideriyiz. İnşaat sektörüne yönelik ürünler dünyasında en geniş ürün yelpazesiyle tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Daima, mümkün olan en iyi ürünü sunabilmek için en iyi hammaddeleri kullanmayı ve en nitelikli personel ile çalışmayı taahhüt ediyoruz. Araştırma ve yeniliğin, büyümenin en büyük destekçileri olduğuna inandığımızdan, yıllık cironun %5'ini Araştırma ve Geliştirme için kullanıyoruz. Merkezimiz İtalya'da olmakla birlikte küresel pazarda önemli bir rol oynuyoruz. Genel Merkezimiz, tüm dünyaya ulaştığımız yolculuğumuza başladığımız şehir olan Milan'dadır. Bilgi birikimimizi artırıp hem şirket içi hem de şirket dışındaki ilişkilerimizi geliştirerek büyümeye devam ediyoruz” dedi.

19

İKLİM KRİZİNE KARŞI SAVAŞMALIYIZ

20

Sürdürülebilirlik ve iklim krizi üzerine toplantıda değerli bilgiler paylaşan Havayı Koklayan Adam Meteorolojist Bünyamin Sürmeli, “Dünyamızın en büyük problemlerinin başında iklim krizi geliyor. Tüm dünya olarak iklim krizine karşı savaşmalıyız” dedi.

21

 

Hibya Haber Ajansı

 

İlgili Makaleler