Gündem

MasterChef Tahsin İzmit’te Yürüyüş Yolu üzerinde işyeri açacak

MasterChef Tahsin İzmit’te Yürüyüş Yolu üzerinde işyeri açacak

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de ilk 3’e giren Kocaelili Tahsin Küçük, gastronomi hedeflerini  anlattı. Tahsin Küçük, kendi markası olan Fanburger’in üçüncü şubesini Yürüyüş Yolu üzerinde açmak istediğini söyledi.

Göğsümüzü Kabarttı

Onbinlerce kişinin başvurup fakat sadece 16 kişinin elemeleri geçerek ana yarışmaya katılma hakkı elde ettiği MasterChef Türkiye, geçtiğimiz hafta sona erdi. Eren Kaşıkçı’nın birinci olduğu yarışmada iki Kocaelili isim, Tahsin Küçük ilk 3’e, Tunahan Ak da ilk 16’ya girerek göğsümüzü kabarttı. Hem yemekleri ile hem de sempatik tavırları ile gönülleri fetheden Tahsin Küçük, Tunahan Ak ile birlikte geziyorlar.

 

Kocaeli’de dünyaya geldi

 

19

Henüz 24 yaşında olan Tahsin Küçük, aslen Trabzonlu olmasına rağmen Kocaeli’de dünyaya geldi. Ulugazi İlköğretim Okulu’nun ardından Yunus Emre İmam Hatip Lisesi’ni bitiren Küçük, üniversite eğitimi için İstanbul’a gitti. Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olan Tahsin Küçük, yemek tutkusunun peşinde koşarak birçok projede yer aldı. Son olarak da MasterChef Türkiye’ye katılarak 3.’lük kazandı.

20

21

İlgili Makaleler