Yaşam

MHP’li Genç: “İttifaklar ülke birliği için olmalı”

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, beraberinde İl Yönetimi, İlçe Yönetimi ile birlikte Kızıldağ, Değirmendere, Işıklar, Karaaslan ve Nuribey Beldelerinde partililerle ve seçmenle buluştu. 

Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Genç, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerini bir Kurtuluş Savaşı olduğunu belirterek, “Karşımızda emperyalist güçler ve terör örgütlerinin desteklediği bir zillet ittifakı var. Türk milleti 14 Mayıs'ta bunları sandığa gömecektir.” ifadelerini kullandı.

İttifakların bir ülkenin menfaati için yapılması gerektiğini belirten Genç, “Ülke menfaatleri için yapılan ittifakların içinde milliyetçiler, arkasında da millet vardır. Ülke aleyhine yapılan ittifakların içinde terör örgütleri, vatan hainleri, İngiltere, Amerika, Avrupa gibi emperyalist düşman güçler vardır. Hangi ittifakın ülkeye faydası hangi ittifakında ülkeye zararı olur? Bunu düşünmeden oy kullanması bu memlekete en büyük ihanettir. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Memleketi düşmanlardan koruma seçimidir. İstiklal ve istikbal seçimidir.” dedi.

Şeytanın ve şeytanlaşmış insanların tek sermayesinin, yalan ve çarpıta olduğunu dile getiren Genç, “Söyledikleri yalanlarla ve yaptıkları çarpıtmalarla kendilerini çok ve güçlü gösterirler. Üç günlük dünya imtihanında, şeytanlaşmış insanların nankörlük ve hainlik gemisine binen kardeşler, o gemi sizi hüsrana götürür. Bu seçimler vatana ve millete düşman olanlarla vatana ve millete sahip çıkanların seçimidir. Bizim safımız bellidir. Safımızda şüphe ve tereddüt yoktur.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

 

19

20

21

İlgili Makaleler