Gündem

Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması

Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, , CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı İbrahim Ethem Akbuğa, DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı İsmail Ensar BaturmanKartepelilerin taleplerini dinledi

Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması
Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kartepe Gençlik Kolu Başkanı Kadir Keskin, Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı İbrahim Ethem Akbuğa, DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı İsmail Ensar Baturman ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Şirinsulhiye, Derbent, Nusretiye ve Balabanbölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, köylerin mahalle statüsüne alınması ile yaşanan sıkıntıları ilk ağızdan dinledi. Halkın iktidarını kurmaya hazırlanan Millet İttifakı ortakları 28 Nisan Cuma Günü saat 17.00’da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile düzenlenecek Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’ne tüm bölge halkını davet etti.

Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması
Millet İttifakı’ndan Kartepe çıkarması

İKTİDARIN İLK 100 GÜNÜNDE ÇİFTÇİ NEFES ALACAK

Şuyulandırma çalışmaları sebebi ile kendi topraklarında yabancılaştırıldıklarını ifade eden bölge sakinleri, sahip oldukları topraklardaki evlerine ve tarım arazilerine dışarıdan gelen insanların bir anda hak sahibi olmasına adeta isyan etti. Ekonomik krizin buhrana dönüşmesi ile tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan bölgenin yaşadığı zorlukları aktaran vatandaşlar, 14 Mayıs’ı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Millet İttifakı’nın tüm kadroları ile çalıştığını ifade eden heyet, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çiftçilerin desteklenmesi için iktidarın ilk 100 gününde atılacak adımları aktardı.

19

20

21

İlgili Makaleler