Eğitim

Öğrencilerden Anlamlı Proje

Derinceli Öğrencilerden Anlamlı Proje

Zehra – Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında anlamlı bir projeye imza attı

Derinceli Öğrencilerden Anlamlı Proje
Derinceli Öğrencilerden Anlamlı Proje

Derince Yenikent Mahallesi’nde eğitim veren Zehra – Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Derince Belediye ile birlikte sosyal sorumluluk alanında örnek bir projeye imza attı. 11/C sınıf rehber öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni olan Hülya Zengince ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Emel Altun’un ‘Gülerken Güldürelim ‘ adlı sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi gördü. Proje kapsamında öğrenciler, Hülya Zengince’nin metnini yazdığı  ‘Yeni Nesil Masal Kahramanları’ adlı tiyatro gösterisini sahneledi. Tiyatrodan elde edilen gelirler ile hazırlanan yardım kolileri ise deprem bölgesine gönderildi. Yardımları deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Derince Belediyesi’ne teslim eden öğrencilerin bu davranışı örnek olarak nitelendirildi.

 

Zehra – Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında anlamlı bir projeye imza attı.

19

20

21

İlgili Makaleler