Gündem

Prof. Dr. Haluk Dursun dualarla anıldı

3 yıl önce Van’da yaşanan üzücü kaza sonrası hayatı kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Yukarı Hereke’de mezarı başında dualarla anıldı.

 

Prof. Dr. Haluk Dursun dualarla anıldı

BAşkan Şener Söğüt
BAşkan Şener Söğüt

Van’da 3 yıl önce yaşanan üzücü kaza sonrası hayatı kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Yukarı Hereke’de mezarı başında dualarla anıldı. Anma programına T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ailesi ve sevenleri de katıldı.

BAşkan Şener Söğüt
BAşkan Şener Söğüt

 

KUR’AN OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Anma programına ayrıca; Eski Özel Kuvvetler eski Komutanı Zekayi Aksakal, Emekli Tuğgeneral Yücel Karauz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Prof. Dr. Vahdettin Engin, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, STK temsilcileri, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un dostları ve talebeleri de katıldı. Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında dualar edildi.

19

 

20

TÜRKİYE AŞIĞIYDI

21

Anma programı sonrasında Prof. Dr. Haluk Dursun’a Allah’tan rahmet dileyen Başkan Şener Söğüt, ailesi ve dostları ile sohbet etti. Haluk Hoca’nın kaybının hem kentimiz hem de ülke için önemli bir kayıp olduğunu yineleyen Başkan Söğüt, “Hereke’nin yetiştirdiği değerli insanlardandı. Hocamız inandığı değerlerin izinde büyük Türkiye’yi inşa etmek için hiç durmaksızın çalıştı. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi

İlgili Makaleler