Spor

RAHMİYE GENÇLERBİRLİĞİ 2.KÜMEYE HAZIRLANIYOR

Rahmiye GB. yeni sezon öncesi Başiskele İlçesinde bulunan Koçal Retauran'ta düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.

RAHMİYE GENÇLERBİRLİĞİ 2.KÜMEYE HAZIRLANIYOR
Uzun bir aranın ardından Amatör liglere dönüş kararı alan ve 2.Küme hazırlıklarını sürdüren ilimizin köklü kulüplerinden Rahmiye GB. yeni sezon öncesi Başiskele İlçesinde bulunan Koçal Retauran’ta düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.
TANIŞMA ÇAYI DÜZENLENDİ
Rahmiye Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Murat Erçelik, tecrübeli Antrenör Ufuk Süer ve futbolcuların katıldığı kaynaşma çayında birlik ve beraberlik mesajları verildi.
UFUK SÜER “AİLE ORTAMI İÇERİSİNDE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”
Deneyimli Antrenör Ufuk Süer oyunculara hitaben yaptığı konuşmada “Bugün startını verdiğimiz yeni sezon hepimiz için hayırlı olsun.Genç ve tecrübeli oyuncularımızla birlikte bir aile ortamında çok çalışıp 1.Kümeye yükselmek istiyoruz.Katılım gösteren tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını ifade etti.
BAŞKAN MURAT ERÇELİK “YENİ SEZON HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”
Toplantıda söz alan Rahmiye Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Erçelik “Uzun zamandan beri devam eden çalışmalarımız var.Aramıza yeni katılacak oyuncularımız olacak.Bir aile ortamında birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisiyle başarılar diliyorum.Yeni Sezon hepimiz için hayırlı olsun.Katılım gösteren teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Rahmiye Gençlerbirliği’nin 2.Küme kadrosunda Kenya’lı bir oyuncu da bulunuyor.
ALTYAPI ÇALIŞIYOR
Rahmiye Gençlerbirliği tecrübeli Antrenör Ufuk Süer önderliğinde A Takımın yanısıra uzun bir zamandır kendi tesislerinde altyapı çalışmaları ve hazirlık maçları ile oyuncuların tecrübe kazanmasını sağlayacak programlara imza atıyor.
Önümüzdeki sezon tüm altyaş gruplarına katılım olarak hedefini belirleyen kırmızı siyahlı ekipte 12-18 yaş arası yaklaşık 100 oyuncu haftanın 4 günü Rahmiye Mahallesindeki tesislerinde ve Arslanbey stadında çalışmalarına devam ediyor.
Spor Muhabiri Osman DEMİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir