Güncel

SEDAŞ’ın Muhtar Dernek Başkanları Buluşması

Bölgenin altyapı, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantı, kahvaltılı etkinlik şeklinde yapıldı.

SEDAŞ’ın Muhtar Dernek Başkanları Buluşması Bolu ile Devam Etti

SEDAŞ, geleneksel Muhtar Dernek Başkanları iletişim toplantısını Bolu’da gerçekleştirdi. Bölgenin altyapı, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantı, kahvaltılı etkinlik şeklinde yapıldı.

Toplantı
Toplantı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Bolu’da Muhtar Dernek Başkanları ile bir araya gelerek yerel halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Bolu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yürütülen çalışmalar konusunda Muhtar Dernek Başkanları ile buluşan SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, muhtar dernek başkanlarının talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıya; SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Bolu Bölge Müdürü Serkan Yiğit, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, SEDAŞ Proje ve Yapım Müdürü Hasan Er, Bolu bölge yöneticileri, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları katıldı.

Bölge halkı ile doğrudan iletişim kurmak açısından toplantıların önemine dikkat çeken SEDAŞ yöneticileri, “Bolu İl ve ilçelerimizdeki eksik görülen noktalara kısa sürede hizmet götürmek ve kesintisiz enerji hedefimizi gerçekleştirmek için muhtarlarımızla interaktif diyaloğu önemsiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplerin bize ulaşmasında bu önemli rolü üstlenen muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ise paylaşılan taleplerin değerlendirilmesi noktasında destek veren ve ev sahipliği yapan SEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.

19

20

21

İlgili Makaleler