Güncel

“Şehitlik, Peygamberlikten Sonra Gelen En Yüce Makamdır”

Vakfı Başkanı Ahmet ÖNAL , Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakârlıklara ve şehitlik anlayışına vurgu yaptı.

“Şehitlik, Peygamberlikten Sonra Gelen En Yüce Makamdır”

Vakıf Başkanımız Ahmet ÖNAL ve  Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve yönetimine Şehitler haftası  nedeniyle ziyarette bulundu.

Şehitlik, Peygamberlikten Sonra Gelen En Yüce Makamdır sözleriyle duygularını ifade eden Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet ÖNAL , Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakârlıklara ve şehitlik anlayışına vurgu yaptı. Önal Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi: “Tarih boyunca milletimiz, bağımsızlığı ve inandığı değerler için vatanı uğruna her türlü fedakarlıklar yapmaktan, canını vermekten çekinmemiştir.

Vakfı Başkanı Ahmet ÖNAL
Vakfı Başkanı Ahmet ÖNAL

‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ inancıyla hareket eden milletimiz, istikbalimizi tehdit eden her türlü saldırıya karşı vatanını savunmuştur. Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır. Asırlardır süren mücadelemizde yurdumuzu canı pahasına koruyan, mukaddes topraklarımız ve al bayrağımız uğruna canını seve seve feda eden, vatan ve millet sevgisini tüm sevgilerden üstün tutan Şehitlerimize ve Gazilerimize olan minnet borcumuzu ne yapsak haklarını  ödeyemeyiz. Bugün bizlere düşen görev, onların hatırasını yad etmek ve bize emanet ettikleri vatanımızı canımız pahasına korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; bütün Şehitlerimizi saygı, rahmetle ve minnetle anıyorum.”

Mekânları cennet olsun.

Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve yönetimine bizleri ağırladıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir