Güncel

Selvi; Büyükakın ile görüştü

AK Parti’nin Kocaeli’deki en genç belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan ve Körfez ilçede göreve talip olan Ferhat Selvi, saha programlarına devam ediyor.

Selvi; Büyükakın ile görüştü

AK Parti’nin Kocaeli’deki en genç belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan ve Körfez ilçede göreve talip olan Ferhat Selvi, saha programlarına devam ediyor. Bir taraftan esnaf, vatandaş ve nokta ziyaretleri yapan, diğer taraftan da ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına konuk olan aday adayı Ferhat Selvi, geçtiğimiz gün özel bir ziyarette bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

AK Partili Selvi, programı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ile makamında bir araya geldi. Başkan Büyükakın ile buluşmasında gündem üzerine sohbette bulunan Selvi, kendisine misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

“HEDEFİMİZ PARTİMİZİN

OYUNU ARTIRMAKTIR!”

Öte yandan gündem ve sonuna yaklaşılan süreç hakkında açıklama yapan Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Ferhat Selvi, “Önümüzde bir yerel seçim var ve bizler de büyük bir heyecanla bu sürecin içindeyiz. Milletimizin teveccühü AK Partimizle ve Cumhur İttifakımızla birliktedir. Oluşan bu güzel tabloyu sahadaki çalışmalarımızda görüyoruz. Bizim en öncelikli hedefimiz ilçemizde AK Parti’mize ve ittifakımıza olan desteğin artırılmasıdır. Bunun için de her zamankinden daha fazla inanmalı ve bu doğrultuda çalışmalıyız. Cumhuriyet tarihinin belki de en önemli seçimi olan mayıs ayındaki genel seçimlerin tamamlayıcısı 31 Mart seçimleri olacaktır” diye konuştu.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir