Güncel

“ Sevginin aşamayacağı hiç bir engel yok”

Körfez’de özel çocuklar unutulmadı Körfez Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Körfez’de özel çocuklar unutulmadı Körfez Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Programda konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Sevginin aşamayacağı hiç bir engel yok” dedi.

BAŞKAN ŞENER SÖĞÜT
BAŞKAN ŞENER SÖĞÜT

Körfez Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir program gerçekleştirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Emniyet Müdürü İlker Yandı, Jandarma Komutanı J. Üstğm. Hüseyin Eraslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “GÖZ BEBEĞİMİZSİNİZ” Özel Eğitim Uygulama Okulları’nda eğitim alan özel çocukların hazırladığı sahne gösterileri ve etkinlikler davetlilerden tam not aldı. Oldukça renkli geçen etkinliğin açılışında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle özel çocuklarımızla, aileleriyle ve siz değerli konuklarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Her bir çocuğumuzla gurur duyuyorum. Onlar bizim göz bebeğimiz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Sizleri çok seviyoruz çocuklar” dedi. Başkan Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar söz aldı.

GÜZEL BİR EKİP ÇALIŞMASI Kaymakam Kalkar, “Bugün, sevgiyle bakıldığında adeta bir çiçek gibi açan, güzellikleriyle bizleri mest eden çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ortaya koyulan gösteriler gerçekten çok büyük bir başarı. Sevginin aşamayacağı hiçbir engel yok. Büyük bir sabır ve fedakârlıkla özel çocuklarımızı böylesi anlamlı bir etkinliğe hazırlayan eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Özel Eğitim Uygulama Okulu ve diğer okullarda eğitim gören özel bireylerin gösterileri gerçekleştirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir