Yaşam

Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,

Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Ülkemizin ve ilçemizin kalkınması için emek verip, alın teri dökerek gayret gösteren tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

 

Başkan Söğüt mesajında,” Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

 

İNSAN ÜSTÜ BİR GAYRET GÖSTERDİLER

“Ülkemiz 6 Şubat tarihinde, hepimizi derinden etkileyen bir deprem felaketiyle sarsıldı. 10 ilimizi vuran ve elli bini aşkın vatandaşımızı kaybettiğimiz afette, belediye çalışanlarımız da insan üstü bir gayretle tüm gücüyle hizmet etti. Görev sorumluluğumuz olan Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu İlçesinde 2 ay boyunca Maraşlı hemşehrilerimize destek sağladık. Bu manada, mesai saati gözetmeksizin gayret sarf eden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaraların sarılmasında hep birlikte omuz omuza mücadele ettik. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

19

 

20

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

21

Başkan Söğüt, tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ederek, “Bütün çalışanlarımızın şartlarını iyileştirme, hak ettikleri en iyi ücreti almalarını sağlama ve adil bir çalışma ortamı oluşturmayı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman yanımızda yer alan işçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, her birini en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başta Körfez ve Körfezliler için gece gündüz emek harcayan belediye çalışanlarımız olmak üzere, tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler