Spor

SPOR BASININDA İZ BIRAKTI

Suadiyespor'da geçtiğimiz sezon hem başkan danışmanı hem de basın medya olarak büyük emekleri olan Cemil Kahraman ile küçük bir sohbet gerçekleştirdik.

CEMİL KAHRAMAN “HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

Hedefini BAL LİGİ olarak belirleyen Suadiyespor’da geçtiğimiz sezon hem başkan danışmanı hem de basın medya olarak büyük emekleri olan Cemil Kahraman ile küçük bir sohbet gerçekleştirdik.

Davetimizi kırmayıp tüm sorularımıza içtenlikle cevap veren duayen spor basın mensubu Cemil Kahraman’a çok teşekkür ederiz

SPOR BASININDA İZ BIRAKTI

Bir dönem spor basınının etkili kalemlerinden olan gerek amatör futbolu takip edip gerekse de  Kocaelispor muhabirliği döneminde başarılı haberlere imza atan, son döneminde Spor Müdürü olarak idareci pozisyonunda olmak üzere 10 yıl hizmet veren Cemil Kahraman daha sonra kamu görevlisi olarak hayatına devam etmeye başladı.

AMATÖRE GÖNÜLLÜ HİZMETKAR

Spor gazeteciliği döneminde amatör futbol ve branşlarda haber ve kulüplere destek amaçlı yardımlarda bulunan Cemil Kahraman, 2010 yılında Kocaeli Yenişehirspor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyesi olarak amatör futbolda yöneticiliğe imza attı. Bu dönemde kulüp başkanı Erdoğan Akkuzu ile başarılı çalışmalara imza atan Kahraman, daha sonra altyapı yöneticiliği, kulüp sekreterliği, basından sorumlu yönetici ve son olarak başkan Akkuzu’nun basın danışmanı ve kulübün ASKF Delegesi olarak görev yaptı.

19

KARTEPE’YE BÜYÜK DESTEK OLDU

20

Spor gazeteciliği yaşantısında gönüllülük esasına göre amatöre destek vermeye devam eden Cemil Kahraman, Kartepe kulüplerine de gazeteciliği bıraktıktan sonra destek olmaya devam etti. Hafta sonları Kartepe Belediyespor, Nusretiyespor gibi kuluplere fahri muhabirlik yaparak başarılarına dokunan el olan Kahraman, son olarak Kartepe Suadiyespor ile özdeşleşmiş durumda.

21

SUADİYESPOR’A MEDYA GÜCÜ

Kartepe Suadiyespor’un kulüp başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu ile 30 yıllık arkadaşlığı bulunan Cemil Kahraman, kulüp başkanı Sandıkçıoğlu’un ekibinde. Kulübü devralmaları sonrası basın birimin başına getirilen Cemil Kahraman, son 2 sezondur takımla birlikte. Aynı zamanda başkan Sandıkçıoğlu’nun da hem spor hem de siyasi basın danışmanı olarak görev yapan Cemil Kahraman, yeni sezonda da Suadiyespor’a katkı sunacak.

“BAŞKAN’IN OLDUĞU HER YERDE VARIM”

Yeni sezon ile ilgili görüşlerini aldığımız Cemil Kahraman ” Suadiyespor camiasına yabancı değilim. Bu kulüple gazetecilik döneminde birçok heyecanı yaşadım. Başkan Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu ile yıllara varan dostluğumuz, kardeşliğimiz var. Onun daveti üzerine kulüpte hem kendisinin hem de kulübün basın işlerini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda da başkan olduğu sürece buradayız. Önemli olan olmak değil birşeyler katabilmek. Birbirinden değerli insanlar var. Suadiyespor için en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

                                                                                                             Haber:Spor Muhabiri Osman DEMİR

İlgili Makaleler