Gündem

Suadiyespor Kulüp Başkanında Basın Açıklaması Yaptı

Kamuoyuna Duyurulur;
HABERİNİZ VAR MI?
Bilindiği üzere kulübümüz, yönetimimiz sorumluluğunda altyapısı ile A takım kadrosuyla, kurumsal anlamda mali disiplin içerisinde güvenilir, şeffaf bir idare şekliyle yoluna devam etmektedir.
Lig maratonun da türlü sorunlarla uğraştığımız yetmezmiş gibi kulübümüzü kaos ortamına çekmeye çalışanlarla da uğraşmak zorunda kalıyoruz.
Şimdi sizlere sormak isteriz;
? Sezonun ilk haftalarında Dilovası deplasmanın da soyunma odası camlarını kırdığımızı iddia edenlere, soyunma odamızı temizleyip de stadı terk ettiğimizi ispatladığımızdan HABERİNİZ VAR MI?
? Sırrıpaşa FK deplasmanında sahaya bıçakla giren rakip takım taraftarının saldırı görüntülerini yayınlamayarak taraflı bir tutum sergileyen basın mensupları olduğundan HABERİNİZ VAR MI?
? Sırrıpaşa FK deplasmanında futbolcumuza yumruk atan bir yönetici olduğundan, bu karşılaşmada Özgür Kocaeli Gazetesi Spor muhabiri Kenan Meriç’in hem olayları hem de yumruk atma girişimini gazetesine taşımayarak toplumdan haberi gizleyerek kamuoyunu yanıltma gibi etik dışı bir tavır sergilediğinden HABERİNİZ VAR MI?
Suadiyespor Kulüp Başkanında Basın Açıklaması Yaptı
Suadiyespor Kulüp Başkanında Basın Açıklaması Yaptı
? Son oynanan Güneşspor karşılaşmasında 18- 20 yaşındaki rakip futbolcuların saha içerisinde ve dışında ağıza alınmayacak küfürler güneşspor 2.0 öndeyken zamandan calmak icin yerde yatmaktan kramponlarinin bagcıklarini cözmekten maç bitiminde kulüp başkanı Nebil Uzun’un sosyal medya da yaptığı görüşünün altına kulübümüz futbolcu ve belde insanımız hakkında yazılan nefret kokan yorumlardan HABERİNİZ VAR MI?
? Sezon başından bu yana Suadiyemize gelen rakip takımları çiçeklerle örf ve geleneğimize uygun şekilde ağırladığımızdan HABERİNİZ VAR MI?
? Buna karşılık misafirperver tavrımıza karşılık onlarca kolluk kuvvetinin görev yapmasına rağmen, gittiğimiz her deplasmanda sadece 2-3 emniyet görevlisi olduğundan HABERİNİZ VAR MI?
Bu sorulara
Kulakları sağır, gözleri kör, Suadiyespor’a art niyetli yaklaşan zihniyete hatırlatmak isteriz ki
Hiçbir kimse ya da kurumun Suadiyespor’u yok saymaya hakkı yoktur. Herkes birbirinin varlığına saygı duymak zorundadır.
Bizleri yok sayanlarla, hakaretlerini, kötü sözlerini bizlere layık görenlerle hiçbir şartta bir araya gelmemiz mümkün değildir.
Sağduyulu ve ön yargısız bakanlar zaten durumun ne olduğunu da açıkça görmekte ve değerlendirmektedirler.
Sözün kısası;
Suadiyespor camiası büyük bir camiadır. Örfünü de geleneğini de bilir, kim bize nasıl gelirse karşılığını bulur
Siz bizi ne yok sayabilir, ne de yutabilirsiniz unutmayinki biz size iki bedende büyük geliriz saygılarımla
SUADİYESPOR KULÜP BAŞKANI SERBÜLENT DURSUN SANDIKCIOGLU.

İlgili Makaleler