Gündem

Tarhan, Atakent Sağlık Grubu’nu Ziyaret Etti

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ TAHSİN TARHAN ATAKENT CİHAN HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

2015 yılında Kocaeli Milletvekili olarak seçilen, 25. ve 26. dönem Kocaeli Milletvekili olarak görev yapan, halen 27. dönem milletvekili olarak görevine devam eden Tahsin Tarhan, Atakent Sağlık Grubu’nun dördüncü büyük sağlık kuruluşu olan Atakent Cihan Hastanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u makamında ziyaret etti.  

Gerçekleştirdiği köklü yatırımlar ile kısa sürede hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından Kemalettin Akkurt’un yürüttüğü Atakent Sağlık Grubu’nun dördüncü büyük sağlık kuruluşu olan Atakent Cihan Hastanesi, değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Sunduğu hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti ile Kocaeli’de öne çıkan Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette CHP İl Başkanı Mehmet Demirtaş ile Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin de bulundu.

Sektör hakkında bilgi alan ve Atakent Sağlık Grubu tarafından gerçekleştirilen projeler ile gelecek yatırımlarını değerlendiren Milletvekili Tahsin Tarhan, insan olmanın en temel haklarından olan sağlık hizmetini insancıl koşullarda sunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u tebrik etti. Hem yurt içi hem de yurt dışından çok sayıda hastaya kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmayı kendilerine misyon edindiklerini ve bu hususta iyi bir yol aldıklarını ifade eden Kemalettin Akkurt, Tahsin Tarhan’a teşekkür etti.

Kocaeli’de gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u bilgilendiren CHP Kocaeli Tahsin Tarhan, hayırlı olsun temennisini yineleyerek ziyaretini sonlandırdı.

19

20

21

Ä°lgili Makaleler