Hizmet

Teknoloji dünyası, 2-3 Ekim’de EMERGE Tech Conference 2023 için İstanbul’da buluşacak

Globalden pek çok ÅŸirket stratejilerini teknoloji odağında baÅŸtan yazarken, teknoloji dünyası ettiÄŸi EMERGE Tech Conference 2023 için 2-3 Ekim’de Ä°stanbul’da buluÅŸmaya hazırlanıyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleÅŸtirilen konferansa 200’den fazla yatırımcı, 500’ü aÅŸkın giriÅŸimci ve teknolojinin çeÅŸitli disiplinleriyle ilgilenen toplam 3 bin kiÅŸi katılacak. Netflix, Skydeck Berkeley Fund, PandaDoc ve TechCrunch’ın temsilcileri dahil olmak üzere konuÅŸmacının bulunacağı etkinlikte, teknoloji endüstrisindeki trendler tartışılacak. Yuvarlak masa toplantıları, atölye çalışmaları, mentorluk oturumları düzenlenecek etkinlikte, yeni iÅŸbirlikleri de desteklenecek.

EMERGE Tech Conference CEO'su ve Kurucu Ortağı Alina Nilsson konuya dair ÅŸu bilgileri paylaÅŸtı: “Globalin en kapsamlı uluslararası teknoloji etkinliÄŸiyle Orta ve DoÄŸu Avrupa, Balkanlar, Orta DoÄŸu ve Orta Asya’dan binlerce teknoloji profesyonelini, yatırımcıyı ve giriÅŸimciyi bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. Konferansımızda yeni iÅŸbirliklerine kapı aralarken, giriÅŸimcilere de kendilerini tanıtma fırsatı sunuyoruz. Åžu ana kadar düzenlediÄŸimiz etkinliklere katılan tüm giriÅŸimcilerin, toplam 30 milyon dolar deÄŸerinde anlaÅŸma yapılmasına aracılık ettik. 2-3 Ekim’de Ä°stanbul’da gerçekleÅŸtireceÄŸimiz etkinlikle de bu tablodaki deÄŸerleri artır mayı, yeni baÅŸarıların altına imza atmayı hedefliyoruz.”

Startup Challenge ile 1 milyon dolarlık yatırım fırsatı

EMERGE Tech Conference CEO'su ve Kurucu Ortağı Alina Nilsson’dan edinilen bilgilere göre, EMERGE Tech Conference 2023’te startup’lar fikirlerini 1 milyon dolara varan yatırım teÅŸvikiyle yatırımcılara sunma fırsatı yakalayacak. Teknoloji uzmanlarıyla tanışarak yeni iÅŸbirlikleri yapma ÅŸansı bulacak. Etkinlikte tohum veya büyüme aÅŸamasındaki giriÅŸimler için ödül havuzunun yer aldığı yarışmalar düzenlenecek.

GiriÅŸimcileri desteklemek için Tech Impact Startups raporu

EMERGE Tech Conference, organizasyon kapsamında giriÅŸimcileri desteklemek için “Tech Impact Startups” baÅŸlıklı bir rapor da hazırladı. Rapor, Orta ve DoÄŸu Avrupa, Balkanlar, Türkiye, Orta DoÄŸu ve Orta Asya'dan gelen küresel bir vizyona sahip teknoloji giriÅŸimlerini vurguluyor. Raporda yalnızca sürdürülebilirliÄŸe öncelik vermeyen, aynı zamanda toplumsal problemleri de çözmeyi hedefleyen startup’lar tanıtılıyor. Raporda yer almak giriÅŸimciler ise ücretsiz baÅŸvuru yapabiliyor, kabul süreci ise seçimle yürütülecek.

Katılımcıların %20’sini iÅŸ arayanlar oluÅŸturacak

19

EMERGE Tech Conference 2023’te kariyerine henüz baÅŸlamamış olanlar da etkinlikteki istihdam olanaklarından yararlanabilecek. EMERGE tarafından yürütülen ankete göre konferansa katılacak kiÅŸilerin %20'sini yeni kariyer fırsatlarına açık olan ziyaretçiler oluÅŸturacak. Bu talebe yanıt olarak, konferans programı teknoloji yeteneklerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve teknoloji ÅŸirketlerine mükemmel uyumu bulmaları için fırsatlar saÄŸlamak üzere geniÅŸletildi. Katılımcılar, iÅŸ arayanların ve yetenek avcılarının aÄŸ kurabilecekleri ve anlamlı baÄŸlantılar kurabilecekleri çevrimdışı bir pazar yeri olan EMERGE Tech Jobs Expo'yu ziyaret etme ÅŸansına sahip olacak. Tüm ziyaretçiler; potansiyel müÅŸteriler, ortaklar, medya ve yatırımcıların yanı sıra ekiplerini dahil edebilecekleri yeni adaylarla Startup Alley fuarında tanışabilecek.

20

EMERGE Tech Conference 2023 hakkında daha fazla bilgi almak ve bilet satın almak için lütfen EMERGE web sitesini ziyaret edin.

21

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler