Güncel

Terzibayırı Başkan Hürriyet’i bağrına bastı

Terzibayırı Mahallesi sakinleri mahallelerini ziyaret eden Başkan Hürriyet’i büyük bir coşku ve sevgi gösterisiyle karşıladılar 

Terzibayırı Başkan Hürriyet’i bağrına bastı

Terzibayırı Mahallesi sakinleri mahallelerini ziyaret eden Başkan Hürriyet’i büyük bir coşku ve sevgi gösterisiyle karşıladılar

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gece gündüz demeden İzmit için kentin dört bir yanında çalışmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet saha programları kapsamında geçtiğimiz akşam Terzibayırı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Terzibayırı sakinleri Başkan Hürriyet’i büyük bir coşkuyla karşıladı. Hürriyet gördüğü ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Hürriyet’e programda CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve İzmit Belediyesi Roman Masası Yöneticisi Orçun Aygül eşlik etti.

“ROMAN MASASI KURDUK”

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Hürriyet, “Bu soğuk akşamda bu birliktelik içimizi ısıtıyor. Dayanışma güzel şey. Bu bölgelerimizi önemsiyoruz. Biz bir hizmet masası kurduk ve o hizmet masasında sizin içinizden üç genç arkadaşımıza yöneticilik verdik. Üç arkadaşımız sizi temsil etmek üzere, gençlerin sözcüsü olmak adına, yarın sizlerin ihtiyaçlarında bir muhatabınız olması adına bir yöneticilik verdik onlara.

“YAPILMAYAN BİRÇOK İŞİ YAPTIK”

Elimizden geldiği kadar beş yıl boyunca ranta değil halka hizmet ettik. Bu zorlu koşullara rağmen; siyaset yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ve şikayet etmeden var gücümüzle çalıştık. Sabahın erken saatlerinden gecenin bir yarısına kadar çalıştık. 20 yıldır yapılmayan birçok işi yaptık. Eksik yapılanı tamamladık, yanlış yapılanı düzelttik. Vicdanen rahat bir şekilde söylüyorum sadece halkı esas aldık, halka yardım etmeye çalıştık, çocuklara, kadınlara istihdam yaratacak alanlar yapmaya çalıştık, çoğunu da başardık.

19

“RANTI BİTİRDİK HİZMET GETİRDİK”

20

Üstüne üstlük bir sürü yatırımla bugün itibarıyla hem bütçemizi büyütmeyi hem de yeni istihdam alanları kurmayı başardık. Rantı bitirdik, israfı bitirdik, hizmeti getirdik ve buna devam edeceğiz. Bir eksiğimiz vardı; meclis çoğunluğu. Meclis çoğunluğu olmadan bir sürü hizmet yaptık, meclis çoğunluğumuz olursa daha hızlı, daha ekonomik, sizin paranızı daha iyi koruyabilecek şekilde hizmet edebiliriz.

21

“218 ARAÇLIK FİLOYU KURMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK”

Tek bir örnek vereceğim; bugün belediyenin bütün araçları, kamyonları, iş makinaları tamamen siyah plaka oldu. Hiçbir kiralama kalmadı. Bir kişi kazanacağına halk kazansın dedik ama 5 yıldır bu araçları alabilmek için, 218 tane aracı alıp filoyu kurabilmek için, çok uğraştık. Başardık ama mecliste çoğunluğun olmaması nedeniyle 55 milyona alabileceğimiz araçlar 350 milyona patladı. Eğer meclis çoğunluğum olsaydı 350 milyon kasada kalırdı.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

350 milyon ile daha çok istihdam yaratırdık, daha çok hizmet ederdik, daha çok kreşler açardık, daha çok aşevleri yapardık ve daha çok insanımıza yardım ederdik. İşte meclis çoğunluğu bu kadar önemli, o yüzden ısrarla güçlü meclis güçlü başkan diyoruz. Yönetici arkadaşlarım her zaman sizin sözcünüz olarak taleplerinizi bana iletecek. Bugüne kadar verdiğim sözleri tuttum tutmaya da devam edeceğim. Her zaman bir ablanız bir kardeşiniz olarak yanınızdayım. Herkese hayırlı ramazanlar.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir