Güncel

Türk Eğitim Sen’den 100. yıla özel kutlama

Genel merkezimizce Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programı çerçevesinde ülkemiz genelinde uygulanmak üzere eş zamanlı faaliyetler planlanmıştır.

Türk Eğitim Sen’den 100. yıla özel kutlama

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube , Cumhuriyetimizin 100. yılını dolu dolu kutlayacak

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Cumhuriyetimizin 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Şube Başkanı Yaşar Şanlı, etkinliklerle ilgili açıklama yaptı. Şanlı’nın açıklamaları şöyle:

‘ZİYARETLER YAPILACAK’

Genel merkezimizce Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programı çerçevesinde ülkemiz genelinde uygulanmak üzere eş zamanlı faaliyetler planlanmıştır. Bu bağlamda 27 Ekim 2023 Cuma günü ülkemiz genelinde Türk Eğitim Sen tarafından faaliyetler yapılacaktır. Bu faaliyetler üyelerimize ve isteyen diğer tüm eğitim çalışanlarına açıktır. 27 Ekim Cuma günü Cumhuriyetimiz 100 yaşında yaka kokartı takarak iş yerlerine gideceklerdir.

Kokartlar ilçe başkanlarımız tarafından Ekim ayının 27’sine kadar okullara ve kurumlara ulaştırılacaktır. 27 Ekim Cuma günü saat 10.00 da Atatürk anıtına ‘Bayramınız Kutlu Olsun. Cumhuriyetimiz 100 Yaşında…Türk Eğitim Sen’ yazılı çelenk sunumu yapılacak sonrasında aynı yerde günün anlam ve önemini içeren basın açıklamamız yapılacaktır.

‘100.YIL HEDİYESİ’

19

27 Ekim Cuma günü saat 11.30’da şanlı bayrağımız, Yürüyüş Yolunda sendikamızın karşısında vatandaşlarımıza ve özellikle ülkemizin geleceği çocuklarımıza hediye edilecektir. Ayrıca şubemiz tarafından tüm üyelerimize 23 Ekim’den itibaren Cumhuriyetin 100.yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına hazırlattığımız hediyemiz ilçe başkanlıklarımız ve yönetimleri tarafından kurum temsilcilerimiz eliyle dağıtılacaktır.

20

Başta Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, 100 yıllık zaman zarfında yitirdiğimiz tüm şehitlerimize, gazilerimize rahmet ve minnetlerimizi sunar, milletçe nice 100. ve 1000. yıldönümlerine erişmek dileğiyle mutluluklar dileriz. Cumhuriyetimizin varlığı daim, gücü kaim ve sevinci hep içimizde olsun!

21

 

İlgili Makaleler