Yaşam

Ünlü oyuncu fena yakalandı! 

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun söz yüzüğü ile görüntülenmesi çıkan haberleri doğruladı.

Ünlü oyuncu fena yakalandı! 

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun söz yüzüğü ile görüntülenmesi çıkan haberleri doğruladı.

Başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle hayran kitlesini arttıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, uzun süredir rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile hakkında çıkan ‘aşk’ haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Özel hayatı merak konusu olan 25 yaşındaki Saraçoğlu, son olarak Melike Şahin’in Harbiye Açıkhava konserinde objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, “Melike konserine ilk gelişim, geçen sefer çok gelmek istedim olmadı. Şimdiye kısmetmiş” dedi.

Konser öncesinde Mert Ramazan Demir soruları Afra Saraçoğlu’nu koşturdu! Saraçoğlu gazetecilerin sorusunu duyunca koşarak ve gülerek konser alanına doğru kaçtı. Ancak Afra’nın kaçarken ve açıklama yaparken çekilen görüntülerinde parmağındaki söz yüzüğü dikkat çekti.

HEM KENDİ ARALARINDA HEM DE AİLE ARASINDA SÖZ KESTİLER!

Geçtiğimiz Haziran ayında usta gazeteci Bilal Özcan’a açıklamalar yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın söyledikleri, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu’na evlilik teklif ettiğini ilk kez açıklayan Akay ”Mert Urla’daki bir otelde evlilik teklifi etti hatta onlar arasında sözlü… Bunu da bazı kişiler biliyor. Yüzükleri taktılar onları her yerde takamıyorlar. Aileleri de öğrenmiş. Yani aslında sözlü onlar.” açıklamasıyla gündem olmuştu.

Ayrıca Bilal Özcan, Onur Akay’dan aldığı bilgileri geçtiğimiz günlerde canlı yayında anlatmıştı. Akay’ın kaynağını da öğrendiğini ve çok sağlam bir kişi olduğunu dile getiren Bilal Özcan, “Sanatçı ve yazar Onur Akay bunu birkaç gün önce haber vermişti, 24 Ağustos’ta aileler bir araya gelecekler diye ve dün Met Ramazan Demir’in arzusuyla, ön ayak olmasıyla söz yüzüğü takılması için aileler bir araya geldi. Akşam yemeğinde buluştular. Ancak akşam yemeğindeki toplantıda Mert Ramazan Demir’in ailesi daha erken değil mi gençler neden böyle acele ediyorsunuz. Biraz daha zaman tanıyın birbirinize diyor. Ancak Afra Saraçoğlu’nun ailesi ise her şeye hazır, gençler ne istiyorsa o olsun. Maalesef o masadan Mert’in isteği olmadan kalkılıyor ve söz yüzükleri orada takılamıyor. Yazısı da Onur Akay’ın bu şekilde bitiyor. Sonra ben dün gece Onur Akay’a eline sağlık istihbaratın çok güzel, yazın çok iyi diye diye bir mesaj yolladım. Bilal ağabey yeni gelişme var dedi. İstihbarat kaynağını bana söyledi Onur ama açıklayamam, söylenmez, hakikaten çok sağlam bir insan, bu konuyu çok iyi bilebilecek bir insan. Yeni gelişme var demiş. O mekândan kalkıyorlar, iki aile kalkıyor. Çıkışta ayaküstü konuşuyorlar, Mert ailesi ile ayaküstü konuşuyor, tatlı bir tartışma, karşılıklı fikirler söyleniyor. Sonra Mert’in ailesi peki oğlum senin diyor, önemli olan sizin mutlu olmanız diyor. Oradan kalkıp Kilyos’a bir başka mekâna gidiyorlar ve orada söz yüzükleri takılıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

19

Bu haberlerin ardından Afra Saraçoğlu’nun söz yüzüğü ile görüntülemesi ise haberleri doğruladı. Saraçoğlu yüzüğü unutmuş muydu yoksa bilerek mi taktı? Bu soru ise sosyal medyaya ve magazin gündemine konu oldu.

20

21

İlgili Makaleler