Yaşam

Ünlü sevgililer söz yüzüğü taktı!

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in aile arasında sözlendiğini iddia etti

 

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, arkadaşlıklarını aşka dönüştürerek ilişki yaşamaya başlamıştı. Aşk haberlerini yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde dudak dudağa görüntülenerek yakayı ele vermişti.

AFRA VE MERT SÖZLENDİ!

Usta gazeteci Bilal Özcan, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’dan aldığı bilgileri, bu sabah Beyaz Magazin programında canlı yayında anlattı. Akay’ın kaynağını da öğrendiğini ve çok sağlam bir kişi olduğunu dile getiren Bilal Özcan, “Sanatçı ve yazar Onur Akay bunu birkaç gün önce haber vermişti, 24 Ağustos’ta aileler bir araya gelecekler diye ve dün Met Ramazan Demir’in arzusuyla, ön ayak olmasıyla söz yüzüğü takılması için aileler bir araya geldi. Akşam yemeğinde buluştular.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

Ancak akşam yemeğindeki toplantıda Mert Ramazan Demir’in ailesi daha erken değil mi gençler neden böyle acele ediyorsunuz. Biraz daha zaman tanıyın birbirinize diyor. Ancak Afra Saraçoğlu’nun ailesi ise her şeye hazır, gençler ne istiyorsa o olsun. Maalesef o masadan Mert’in isteği olmadan kalkılıyor ve söz yüzükleri orada takılamıyor. Yazısı da Onur Akay’ın bu şekilde bitiyor. Sonra ben dün gece Onur Akay’a eline sağlık istihbaratın çok güzel, yazın çok iyi diye diye bir mesaj yolladım. Bilal ağabey yeni gelişme var dedi. İstihbarat kaynağını bana söyledi Onur ama açıklayamam, söylenmez, hakikaten çok sağlam bir insan, bu konuyu çok iyi bilebilecek bir insan. Yeni gelişme var demiş. O mekândan kalkıyorlar, iki aile kalkıyor. Çıkışta ayaküstü konuşuyorlar, Mert ailesi ile ayaküstü konuşuyor, tatlı bir tartışma, karşılıklı fikirler söyleniyor. Sonra Mert’in ailesi peki oğlum senin diyor, önemli olan sizin mutlu olmanız diyor. Oradan kalkıp Kilyos’a bir başka mekâna gidiyorlar ve orada söz yüzükleri takılıyor.” ifadelerini kullandı.

Onur Akay, “Evlenirlerse hiç şaşırmayın!” başlıklı dünkü yazında ise “Bu dizi senaryosu değil, gerçek hayat! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in ailesi dün akşam ilk kez bir araya geldi. Sizler onları çok yakıştırdınız ama Mert’in ailesi nedense yakıştıramıyormuş bu güzeller güzeli çifti. Acaba, aşk ve uyumu bir daha görebilecekler mi? Birinden yoğun bir şekilde etkilenmek demek mutlu sonla biten bir ilişki yaşanacak demek değildir maalesef. Birini tanımaya başlamanız demek bu işin romantik bir sona ulaşacağı, her şeyin güzel olacağı anlamına da gelmiyor. Bu ünlü çift sizleri takmadan aşk yaşıyor ve bir de evlenirlerse hiç şaşırmayın.” ifadelerini kullanmıştı.

19

20

21

İlgili Makaleler