YaÅŸam

Vatan Lojistik ailesi geleneksel iftar yemeÄŸinde buluÅŸtu

Vatan Lojistik ailesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek, geleneksel iftar yemeğini Hereke Marina Cafe Restaurant'ta gerçekleştirdi.

Vatan Lojistik ailesi geleneksel iftar yemeÄŸinde buluÅŸtu

Vatan Lojistik ailesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek, geleneksel iftar yemeÄŸini Hereke Marina Cafe Restaurant’ta gerçekleÅŸtirdi.

Vatan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bölün, iftar organizasyonunda yaptığı konuşmada Vatan Lojistik ailesinin bir araya gelmesinin ve birlikte bu özel zamanı paylaşmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Vatan Lojistik ailesi geleneksel iftar yemeÄŸinde buluÅŸtu
Vatan Lojistik ailesi geleneksel iftar yemeÄŸinde buluÅŸtu

Bölün sözlerine şöyle devam etti, “DeÄŸerli Vatan Lojistik ailesi, Ramazan ayının feyzi ve bereketiyle bir araya gelmek, iftar sofralarını paylaÅŸmak gerçekten bizim için büyük bir mutluluk. Bu özel akÅŸamda hep birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler, birbirimize destek olduÄŸumuz, güçlü bir aile olmanın hazzını yaşıyoruz. BaÅŸarılı çalışmalarımızın ve birlikte geçirdiÄŸimiz zamanların bize kazandırdığı güçle, daha nice güzel anılar biriktireceÄŸimize olan inancım tam. Hepinize katılımınız ve destekleriniz için teÅŸekkür ederim. “dedi.

BAŞARILI PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ä°ftar yemeÄŸi sonrasında, Vatan Lojistik ailesinin baÅŸarılı personelleri ödüllendirildi. Performanslarıyla öne çıkan ve ÅŸirketin baÅŸarısına önemli katkı saÄŸlayan çalışanlar, Mustafa Bölün tarafından takdir edildi. YemeÄŸe katılan personeller, ÅŸirketin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mustafa Bölün’e teÅŸekkür ederek, böylesine özel bir organizasyon için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir