Güncel

Vatandaşın Kocaeli Büyükşehirden Talebi Yolun Işıklandırılmasını İstiyor

Görüştüğümüz şoförler, "karanlıkta karşımıza ne çıkacağı belli değil, bizde korkuyoruz,can güvenliğimiz yok

Vatandaşın Kocaeli Büyükşehirden Talebi Yolun Işıklandırılmasını İstiyor

Kocaeli’nin Kandıra yolu üzeri Çubuklu mevkiinde meydana gelen 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili, haber ihbar hattımıza bir çok şikayet geldi.Özellikle Kandıralılar, Kandıra mahallerine giden yollarda ışıklandırma bulunmadığını geceleri duraklarda fener yardımıyla otobüs durdurduklarını ilettiler.

Durakların bakımsız durumda olduğunu ve bir çoğunun etrafını ot bağladığını belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinden yardım talep ediyorlar. Öte yandan,  toplu taşıma şoförleri geceleri o yolda nöbet tutmak istemediklerini söylüyorlar. Görüştüğümüz şoförler, “karanlıkta karşımıza ne çıkacağı belli değil, bizde korkuyoruz, can güvenliğimiz yok, bize duraklardan fener yakan vatandaşları göremiyoruz, hırlımıdır, hırsızmıdır, fenerin ışığından kim olduklarını anlayamıyoruz. Bu sebeple geceleri o bölgelerde çalışmak istemiyoruz.” dediler.

Kaza sonrası ışığın olmadığı bölge, projektör ile aydınlatılarak,müdahele edilmiş olduğu gelen bilgiler arasında.Kaza yapan aracın,bir toprak yığıntısına çarptığı söylenirken, karanlıkta normal araçları kullanan vatandaşlarda dahil, “araçlarımızın ışıkları yetmiyor, gece önümüzü göremiyoruz” dediler.

Yetkililerin daha vahim kazalar gerçekleşmeden önce acilen bu bölgede, gerekli araştırma ve inceleme yapması için vatandaşın yoğun talepleri olduğunu belirtmek isteriz.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir