Kap

Vestel’de üst yönetim deÄŸiÅŸikliÄŸi

Vestel'de üst yönetim deÄŸiÅŸikliÄŸine gidildi.

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Åž tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama ÅŸöyle:

''01.06.2023 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Vestel ÅŸirketler grubu CEO'su Enis Turan ErdoÄŸan emeklilik nedeniyle 31 AÄŸustos 2023 tarihi itibarıyla görevini bırakacaktır. Aynı açıklamada CEO'luk görevini devralacağını belirttiÄŸimiz Erdal Haspolat ise yaÅŸadığı saÄŸlık sorunları nedeniyle bu görevi devralmayacağını bildirmiÅŸ olup, 31 AÄŸustos 2023 itibarıyla Vestel ÅŸirketler grubundaki pozisyonundan ayrılacaktır. 
 
Vestel ÅŸirketler grubu CEO'luÄŸu görevine 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla halen Vestel Ticaret A.Åž Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Ergün Güler atanacaktır. Vestel'e 1999 yılında uzman olarak katılan Güler, 24 yıllık kariyeri süresince Vestel ÅŸirketler grubunda mali iÅŸler ve satış pazarlama alanlarında müdür, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerini üstlenmiÅŸtir. 

Erdal Haspolat'tan boÅŸalacak Vestel Beyaz EÅŸya Sanayi ve Ticaret A.Åž Genel MüdürlüÄŸü görevine 1 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere, 2005 yılından bu yana Vestel Beyaz EÅŸya'da mühendis, müdür ve genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Hasan UÄŸur atanacaktır.''
 

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler