Spor

Yalçın Eldoğan, Kandıra G.B’ni ağırladı

Yalçın Eldoğan, Kandıra G.B’ni ağırladı

İş insanı Yalçın Eldoğan, Amatör Süper Lig’e yükselen Kandıra Gençlerbirliği’ne El Carden Otel’de şampiyonluk yemeği verdi. Yeşil-beyazlı camia şampiyonluğun keyfini çıkardı

Yalçın Eldoğan, Kandıra G.B'ni ağırladı
Yalçın Eldoğan, Kandıra G.B’ni ağırladı

TANSU OKAN TEŞEKKÜR ETTI

Sporun ve sporcunun yanında olan iş insanı Yalçın Eldoğan, Kandıra Gençlerbirliği’ni sahibi olduğu El Carden Otel’de ağırladı ve şampiyonluk yemeği verdi. İl dışında olduğu için etkinliğe katılamayan Eldoğan, Amatör Süper Lig’e yükselen yeşil-beyazlı kulübü kutlayarak yeni sezonda başarılar diledi. Kandıra G.B Başkanı Tansu Okan’da güzel jesti için Yalçın Erdoğan’a teşekkür etti. Eldoğan’ın spor danışmanı Oktay Kocatekin, organizasyonun kusursuz geçmesini sağlarken, konuklarla yakından ilgilendi.

 

ŞAMPİYONLUK ÖYKÜSÜ ANLATILDI

Kulüp Başkanı Tansu Okan yeni sezonda güçlü bir ekonomi kurarak ligde başarılı olmak istediklerini ifade etti. Okan,” İlçe büyüklerimizin desteğiyle iyi işlere imza atacağız. Yapılması planlanan halı saha spor tesisi hayata geçerse kulübümüzün kalıcı geliri olacak” dedi. Kandıra’nın çocuklarıyla şampiyon olduklarını belirten antrenör Ayhan Serkan Oyan, ” Amatör Süper Lig daha zor ve sert bir lig. Kaliteli takımlar var.  Biz bütçemizi yormadan 5 veya 6 nokta transfer yapmayı düşünüyoruz. Altyapımız bizim için çok değerli “diye konuştu.

 

YÖNETİCİLER HAZIR BULUNDU

El Carden Otel’de düzenlenen etkinliğe camianın önemli isimlerinden avukat Hüseyin Acurman, yöneticilerden Ramazan Dağtekin, Mücahit Cici, Hakan Saltık, Olcay Çelik, Vahdettin Soydan, Semih Ergül, Hüseyin Akın ve Ferit Ayaz, yardımcı antrenör Fatih Yılmaz ve kaleci antrenör Göker Soydan katıldı. Yeşil- beyazlı yönetim ile Kandıralı futbolcular daha sonra gazetemizin spor müdürü Yiğit Özcan’ın hazırlayıp sunduğu Mikrofonlarımız İsmetapaşa’da spor programında  şampiyonluk öyküsünün detaylarını anlattı.

 

19

 

20

21

İlgili Makaleler