Müzik

Yanis Kordomenidis’den art arda yeni single çalışmaları

Bir önceki single çalışmasında olduğu gibi Türkçe ve Yunanca olarak yayınlanacak yeni şarkının bestesi Yanis Kordomenidis’e, Yunanca sözleri Hande Aydın Ersoy'a ve Yanis Kordomenidis’e, Türkçe sözleri Katia Kordomenidis Dik’e ait. Düzenlemesini Cüneyt Ertaç’ın yaptığı parçanın klibi, Kaan Gökman tarafından İstanbul’un farklı mekanlarında çekildi. 

K2 Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlanan bu duygu yüklü çalışma ile Yanis, Ege kıyılarındaki aşkı duygusal ve müzikal bir dil ile bizlere anlatıyor. 

Yanis Kordomenidis Hakkında 

Yanis Kordomenidis 4 Ekim 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Müzik hayatına okul yıllarında arkadaşları ile kurduğu Birdy’s isimli Türkçe Rock grubunda bass gitarist olarak başladı. Akustik gitara geçişi ve Yunan müziğine olan aşkı ile birlikte İstanbul’un seçkin eğlence mekanlarında sahne almaya başladı. Güçlü yorumu ile Türkiye’de klasik ve modern Yunan müziğinin sevilmesinde büyük rol oynayan Yanis Kordomenidis, kendi müzik çalışmaları ile birlikte Turkiye’de Yunan müziği yapan sanatçılara söz yazarlığı ve vokal koçlugu yapmaktadır. Profesyonel iş yaşamı ile birlikte müzik ve sahne çalışmalarına devam eden Yanis Kordomenidis, İstanbul’da Neşemore Rum Tavernası’nda ve özel gecelerde sahne almaktadır. 

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler