Kültür

Yarımcalılar Derneği’nden Başkan Söğüt’e tam destek 

Atakan Yavuz, “Biz bu kapıdan içeri siyaseti sokmuyoruz. Ama bir gerçek var ki; Körfezlilerin de Şener Başkanımızın değerini bileceğine eminiz” dedi 

Başkan Şener Söğüt’ü ağırlayan Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, “Biz bu kapıdan içeri siyaseti sokmuyoruz. Ama bir gerçek var ki; Körfezlilerin de Şener Başkanımızın değerini bileceğine eminiz” dedi 

Yarımcalılar Derneği’nden Başkan Söğüt’e tam destek 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımcalılar Derneği’ne konuk oldu. Dernek Başkanı Atakan Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Selma Ceyhan ve dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği buluşmada tek tek vatandaşlarla sohbet etti. Yarımcalılar Derneği’nin kurulduğu günden bu yana güzel çalışmalara imza attığını belirten Başkan Söğüt, Başkan Atakan Yavuz ve yönetimini tebrik etti. 

GELİŞİM BÖLGESİ OLACAK 

Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler aktaran Başkan Söğüt, “Altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden spor tesislerine, kültür sanattan eğitime saymadığımız birçok projeyi her türlü zorluğa rağmen ilçemize kazandırdık. Kentsel dönüşüme önem verdik. TOKİ’nin yaptığı 2.500 konut hızla yükseliyor. Dereköy İmar Planlarını onayladık. O bölge Körfez’in geleceği. Gelişim bölgemiz orası olacak” dedi. 

KALEMİZİ AYAĞA KALDIRDIK 

Hereke Kalesi’nin de bir gerdanlık gibi geceleri ilçeyi aydınlattığını belirten Başkan Söğüt, “Hereke Kalemiz için TÜRSAB ile görüştük. Kendilerini burada da ağırladık. İlerleyen günlerde tarihi değerleri ayağa kaldırmak için de önemli çalışmalar başlatacağız” dedi. Başkan Söğüt, Hereke ve Yarımca Sahili’ni de yenilediklerini belirterek, “Çok güzel oldu” dedi. 

19

TAHİR BAŞKAN’A ÖZEL TEŞEKKÜR 

20

Ulaşım konusunda da Kaşkaldere Bağlantı Yolu’nda çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Söğüt, “Hereke İMES yolu da devam ediyor. İlimtepe Yolu’nun 2. etabında da yolun gövdesi oluştu. Orasını da hızlı bir şekilde Büyükşehir Belediyemiz ile tamamlayacağız. Tüm bu büyük projelerin hayata geçmesinde her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum” dedi.  

21

HALKIMIZ DEĞERİNİ BİLECEKTİR 

Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz da Başkan Söğüt’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızı ne zaman davet etsek bizleri kırmadı, yanımızda oldu. Bizler bu kapıdan içeri girdiğimizde siyaseti konuşmayız. Ama vefalı insanlarız. Ne zaman başımız dara düşse, bire şeye ihtiyacımız olsa Şener Başkanımız hep yanımızda oldu. Kendisini seviyoruz. Tüm aday adayları ziyaret etmek istediklerinde de söylüyoruz; Aday adayı oldunuz ama biz Şener Başkanımızı seviyoruz diyoruz. Biz halk olarak kendisinin değerini bileceğimize eminiz” dedi.  

BAŞKAN SÖĞÜT BİZİM İÇİN KIYMETLİ 

Kadın Kolları Başkanı Selma Ceyhan da Başkan Söğüt’e teşekkür ederek, “Dernek için ne zaman alo desek, mesaj atsak, bir hastamıza ambulans lazım olsa 10 dakika da işimizi çözüyor. Kendisini bir belediye başkanı olarak değil, kardeş olarak görüyoruz” dedi. Başkan Söğüt de seçimle ilgili “Önümüzde önemli bir seçim var. Vatandaşlarımızın takdiri. Diğer partilerimiz de bizim partimizde adaylarını belirleyecek vatandaşlarımız karar verecek. Bizler sizin desteğinizi hep hissettik. Bundan sonra da devam ederse seviniriz” dedi. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir