Güncel

Yasin Özlü, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kıymetli eşi Öznur Özlü ile birlikte oyunu Yuvacık İlkokulu'nda kullandı.

Yasin Özlü, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı

BaÅŸiskele Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı’nın AK Parti’den Belediye BaÅŸkan Adayı M. Yasin Özlü, kıymetli eÅŸi Öznur Özlü ile birlikte oyunu Yuvacık Ä°lkokulu’nda kullandı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için oy verme iÅŸlemleri tüm Türkiye’de olduÄŸu gibi BaÅŸiskele’de de baÅŸladı. Cumhur Ä°ttifakı ve AK Parti BaÅŸiskele Belediye BaÅŸkan Adayı Yasin Özlü ve eÅŸi de Yuvacık Ä°lkokulu’nda kurulan 1085 nolu sandıkta saat 11:00 civarı oy verme iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtirdiler.

Oy verme iÅŸleminin ardından açıklamalarda bulunan M. Yasin Özlü, “31 Mart Yerel Seçimleri için hamdolsun oyumuzu kullandık. BaÅŸiskele’mizde güzel bir demokratik ortam oluÅŸtu. Bizim kentimizde her seçim bayram havasında geçmiÅŸtir. Allah’ın izniyle bu günümüz de birlik, beraberlik, kardeÅŸlik ve hoÅŸgörü içerisinde geçecektir. Seçimlerimizin baÅŸta BaÅŸiskele’miz olmak üzere, ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimde görevli sandık baÅŸkanından müşahidlere kadar tüm herkese kolaylıklar diliyorum.” diye konuÅŸtu.

 

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir