Turizm

Yaz aylarında en çok tercih edilen tatil rotaları

Temmuz ayında tatilcilerin gözde yerleri belirlendi. Alanya, Side, Kemer, Belek, Bodrum ve Kuşadası, mavi suları ve sıcacık kumsallarıyla tatilcilerin en çok tercih ettiği yerler arasında yer aldı. Ağustos ayıyla birlikte Antalya, Alanya, Kemer, Side ve Bodrum gibi bölgelerde yoğunluğun artması bekleniyor.

TatilBudur verilerine göre Kemer temmuz ayında en çok rezervasyon alan lokasyonlardan biri oldu. Tarihi milattan önce 7. yüzyıla kadar uzanan ve masmavi deniziyle ünlü Side de, temmuzda en çok oda rezervasyonu alan bölgeler arasında yer aldı.

Türkiye'nin tatil denince akla gelen ilk adreslerinden biri olan Bodrum ise yine popülerliğini koruyarak en çok tercih edilen tatil yerleri arasında yerini aldı.

Temmuz ayında ziyaretçi akınına uğrayan bir diğer tatil beldesi, doğal güzellikleri ve her şey dahil konseptli konaklama seçenekleriyle ünlü Kuşadası oldu.

Ege ve Akdeniz kıyıları, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte yaz sezonu boyunca tatilcilerin vazgeçilmez adresleri olmaya devam ediyor. 

 

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

İlgili Makaleler