Güncel

Yenikent’te Aşure ve Kurban Lokması Dağıtıldı

Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi'nin düzenlediği Aşure ve Kurban Lokması programına katıldı

Yenikent’te Aşure ve Kurban Lokması Dağıtıldı

Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi’nin düzenlediği Aşure ve Kurban Lokması programına katıldı

YENİKENT CEMEVİ ŞUBESİ DÜZENLEDİ

Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi’nin Yenikent Mahallesi’nde yapılacak olan yeni Cemevi hizmet binasının bulunduğu bölgede gerçekleştirdiği Aşure ve Kurban Lokması programı yoğun katılımla ve birlik, beraberlik içerisinde gerçekleşti.

Yenikent’te Aşure ve Kurban Lokması Dağıtıldı
Yenikent’te Aşure ve Kurban Lokması Dağıtıldı

Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi Başkanı Aynur Güneşli’nin ev sahipliğinde düzenlenen program Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül, Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük, Hoca Ahmet Yesevi Cami Derneği Başkanı Sadettin Üredi, Derince İmam Hüseyin Cemevi Başkanı Gürsel Önder, Körfez Cemevi Başkanı Ziya Karadağ, Derince Çınarlı Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu, cemevi dedeleri, meclis üyeleri, bölge sakinleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yeni yapılacak olan cemevi projesinin detaylarının da görüşüldüğü programda ilk konuşmayı yapan Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi Başkanı Aynur Güneşli, Yenikent Cemevinin yapılmasında katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise yaptığı değerlendirmede “Kaymakamımız Meftun Dallı ile birlikte Cem Vakfı Yenikent Cemevi Şubesi’nin düzenlediği Aşure ve Kurban Lokması programında kıymetli Canlar ile bir arada lokmalarımızı paylaştık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Kaymakam Dallı ise açıklamasında “Cem Vakfı Yenikent Şubesi’nin düzenlediği Muharrem ayı Aşure ve Kurban Lokması programına Belediye Başkanımız Zeki Aygün Beyle birlikte katıldık. Davetleri için değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler