Güncel

YOZGATLILAR KARTEPE’DE SALONA SIĞMADI

Başkanlığını Kocaeli’nin tanınmış genç girişimci iş adamlarından Davut Murat’ım gerçekleştirmiş olduğu Kartepe Kocaeli Yozgatlılar Derneği, her yıl geleneksel bir şekilde gerçekleşti

YOZGATLILAR KARTEPE’DE SALONA SIĞMADI

Başkanlığını Kocaeli’nin tanınmış genç girişimci iş adamlarından Davut Murat’ım gerçekleştirmiş olduğu Kartepe Kocaeli Yozgatlılar Derneği, her yıl geleneksel bir şekilde gerçekleştirmiş olduğu iftar programını bu yılda düzenledi.

YOZGATLILAR KARTEPE’DE SALONA SIĞMADI
YOZGATLILAR KARTEPE’DE SALONA SIĞMADI

Düzenlenen iftar programına; her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi oldu ve yaklaşık bin kişinin katıldığı bildirildi. Yapılan iftar programına, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman; siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar; sanayiciler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Dernek Başkanı Davut Murat, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Davut Murat, her yıl geleneksel olarak yaptıkları iftar programını bu yılda yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi. Bir araya gelen Yozgatlılar; hasret giderdi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir