Müzik

 ZHU ve Adekunle Gold’dan yepyeni çıkışlar

ZHU – "Changes"

ZHU yeni single'ı "Changes "i UMG etiketiyle yayınladı. GRAMMY adayı sanatçı, piyano eşliğindeki kendine özgü vokaliyle, spot ışıkları altında olmanın kendisi üzerindeki etkisini anlatıyor. ZHU, "Changes "i memleketi San Francisco'da, sanatla ilgili zengin bir geçmişe sahip olan simgesel Grace Katedrali'nde kaydetti. 

Geçtiğimiz hafta ZHU, Londra'daki iki kapalı gişe geceyi de içeren bir Avrupa/İngiltere turnesine başladı. ZHU, 14 Eylül'de beş yıl aradan sonra ilk kez Kuzey Amerika turnesine çıkacak. 

Adekunle Gold – "Tequila Ever After"

Nijeryalı şarkıcı-söz yazarı Adekunle Gold’un UMG için hazırladığı ilk albümü “Tequila Ever After” yayınlandı. Albümün öne çıkan parçası olarak, Gold’un Pharrell Williams & Nile Rodgers ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı "Falling Up " yer alıyor. 18 parçadan oluşan albümün prodüksiyonunda sık sık birlikte çalıştığı Kel-P ve Nijeryalı şarkıcı Zinoleesky'nin yanı sıra süperstar Khalid ile bir işbirliği de yer alıyor. 

“Tequila Ever After”, son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran Afrika melodilerinin bir devamı niteliğinde. Aynı zamanda Gold'un büyüme ve deneyiminin de bir göstergesi olan albümde şarkıcı, son albümünden bu yana geçen birkaç yıl içinde bir sanatçı ve insan olarak geliştiğini belirtiyor. Bu evrimden bahsederken, "Ben 2016'da ilk albümümü yayınlayan Adekunle Gold değilim. Artık kendime çok daha fazla güveniyorum" diyor. Güney Afrika tarzı Amapiano, klasik R&B ve Nijerya ile Amerikan ritimlerinin karışımını bir araya getiren Gold, Afrika'nın en önemli çağdaş müzisyenlerinden biri olarak kendini kanıtlıyor.

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

İlgili Makaleler