Siyaset

31 Mart’a Hazırız 

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları 6-7 Aralık’ta üç ayrı bölgede Kadın Kolları Genel Başkanı Beytiye Ekinci’nin katılımıyla Bölge Divan Toplantıları gerçekleştirdi. 

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları 6-7 Aralık’ta üç ayrı bölgede Kadın Kolları Genel Başkanı Beytiye Ekinci’nin katılımıyla Bölge Divan Toplantıları gerçekleştirdi. 

İlki İzmit, Derince, Kandıra, Kartepe, Körfez ilçeleriyle İzmit kadın Kollarının ev sahipliğinde, ikincisi Başiskele, Gölcük, Karamürsel ilçelerinin katılımıyla Gölcük Kadın Kollarının ev sahipliğinde, üçüncü ve son toplantı ise Çayırova, Darıca, Dilovası, Gebze ilçelerinin katılımıyla Gebze Kadın kollarının ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Kadın Kolları Genel Başkanı, Genel Başkan yardımcısı, İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  

Saadet Partisi 31 Mart’ta İlimizde Yerel İktidara Gelecek
Ev sahibi İlçe Kadın Kolları Başkanlarının yaptığı açılış konuşmalarından sonra İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yaptığı selamlama konuşmasında “Bu toplantılar yerel seçim hamlesi olacak, Saadet Partisi 31 Mart’ta ilimizde yerel iktidara gelecek.” dedi.

Salonlarda büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılanan Kadın Kolları Genel Başkanı N.Beytiye Ekinci, önce gündeme dair önemli konulara değindi ardından tek tek ilçe çalışmalarını ve hedeflerini değerlendirdi. 

31 Mart’a Hazırız
Türkiye genelinde Kadın Kollarımızla bir araya geliyoruz. Kocaelimizin 12 ilçesiyle tek tek çalışmalarını ve hedeflerini değerlendirmek üzere de üç ayrı bölgede bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki, çalışmalarımız 31 Mart’a kilitlenmiş durumda. Kadın Kolları olarak her birimiz hedefimize odaklandık sahalardayız. Çalmadığımız kapı kalmayacak düsturuyla hareket ediyoruz. Motivasyonumuz ve gayretimiz tam. Bu seçim seçmenimizin teveccühünü çok başka göreceğimizden hiç şüphemiz yok. 31 Mart’a hazırız.
Tek burukluğumuz ve yürek yangınımız Filistin. 

Herkes israilin arkasındayken Filistin’in yalnız kalmasının sebebi, Müslüman ülkelerde iktidarda olan işbirlikçi siyasetçiler! Bunların başında da kameraların karşısında israile vuran, arkadan israile yaptırım yerine sürekli destek gemileri gönderen Ak Parti iktidarı vardır. 

Zulmü Kanıksamak, Zulme Ortak Olmaktır
Yeter artık!
Yeter artık bu sessizliğe!
Yeter artık bu işbirlikçiliğe!
Siz sustukça İsrail pervasızlaşıyor, siz ticarete devam ettikçe Gazze’ye bombalar düşmeye devam ediyor! Zulmü kanıksamak, zulme ortak olmaktır.  

19

Değişim Ülkemizin Bekası İçin Zorunlu Hale Gelmiştir
Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum! Herkes sussa, herkes görmezden gelse, bizler bebeklerin bombalar altında can verişini kanıksayamayız, kanıksamamalıyız! 

20

Filistin’e dua eden, israile alenen yardım eden Ak Parti Yönetimini artık kınamıyoruz, değiştiriyoruz. Değişim ülkemizin bekası için zorunlu hale gelmiştir. 

21

Hedefimiz Yaşanabilir Türkiye için, önce Yaşanabilir Kocaeli!
Yaşanabilir Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Kartepe, Karamürsel ve yaşanabilir Körfez.. 

Bugünden itibaren dağ, ova, mezra ayırmayacağız. Sokaktan caddeye, Twitter’dan Youtube’a her yerde olacağız. Her yere ulaşacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız.
Allah, bütün insanlık için çıktığımız bu kutlu yürüyüşü şimdiden mübarek kılsın.
31 Mart zaferimiz şimdiden kutlu olsun. 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir