Yaşam

Körfez Belediyesi özel çocukları unutmadı

Körfez Belediyesi Özel Sporcular Grubu, sosyal duygusal gelişimleri için Kandıra Kerpe Sahili’nde bulunan Jandarma Atlı Birliği’ni ziyaret etti.

Körfez Belediyesi özel çocukları unutmadı

Körfez Belediyesi Özel Sporcular Grubu, sosyal duygusal gelişimleri için Kandıra Kerpe Sahili’nde bulunan Jandarma Atlı Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette hem öğrenciler hem de veliler çeşitli aktivitelerle keyifli zaman geçirdiler.

Körfez Belediyesi özel çocukları unutmadı
Körfez Belediyesi özel çocukları unutmadı

Körfez Belediyesi Özel Sporcular Grubu sosyal duygusal gelişimleri için Kandıra Kerpe Sahili’nde ki Jandarma Atlı Birliği’ni ziyaret etti. Özel Sporcular Antrenörü Kübra Bakırcı nezaretinde gerçekleştirilen, özel gereksinimli çocukların hem eğlenmesi hem de duyusal gelişimleri için yapılan etkinliğe12 çocuk ve aileleri katıldı.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER Burada hayvan dostlarımızla vakit geçiren çocuklar atları beslemekten çok keyif aldılar. Kocaeli Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı atlı birliği eğitimli atlarını hem besleme hem de binme ve alan içinde gezme şansı bulan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Çocuklara Jandarma köpek timinin eğitimli köpeği Makbuz ve Kor’da eşlik etti. Çocuklar ve aileleri atları besledi ve köpeklerle oyunlar oynadı. Eğlencenin ardından velilerin hazırladığı yiyeceklerle piknik yapıldı.

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR Jandarma Motorlu Araç Timi’nin de gelmesiyle çocuklar motosikletlere bindiler. Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Motorlu Araç Timi, Türk bayrağı açarak gösteri yaptı. İl jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Asayiş Şube Müdürü Jandarma Albay Metin Gezer ve veliler Körfez Belediyesine teşekkürlerini sundular.

19

20

21

İlgili Makaleler