Gündem

Recep Tayyip ErdoÄŸan Ãœniversitesi Hastanesi’nde yangın

RÄ°ZE – 17.08.2022 – HÄ°BYA – Rize’deki Recep Tayyip ErdoÄŸan Ãœniversitesi (RTEÃœ) EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde onkoloji binasının bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Rize ValiliÄŸi’nden yapılan açıklamada ÅŸunlar aktarıldı:

“Bugün (17 AÄŸustos sabah saat 05.15 civarında) Recep Tayyip ErdoÄŸan Ãœniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanemize baÄŸlı olarak hizmet veren Onkoloji binamız Bodrum katında bulunan güç kaynaklarının birinde elektrik kontağı olduÄŸu düşünülen bir sebeple kısmı yangın çıkmıştır. Sonrasında daha çok eriyen plastik aksamın sebep olduÄŸu yoÄŸun duman nedeniyle binanın geneli etkilenmiÅŸtir. 

Akabinde çok hızlı bir ÅŸekilde gereken tüm hasta ve personelimizin bina genelinden acil tahliyesi gerçekleÅŸtirilmiÅŸ ve yine duman tahliyesi için gerekli tüm çalışmalar ivedilikle yapılmıştır.  Ä°tfaiyemizinde yoÄŸun destek verdiÄŸi süreçte kısa süre içerisinde binamız tüm birimleriyle beraber çok büyük oranda kullanıma yeniden hazır hale getirilmiÅŸtir. Olayda hiçbir yaralı veya can kaybımız söz konusu deÄŸildir. Ayrıca binamızda hizmeti aksatacak ciddi bir fiziksel hasar da yoktur.”

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler